Sağlam İki Kaliteli Oyuncu İstiyor

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kenny Miller‘in takımdan ayrılmasının ardından forvet ve orta saha mevkisine 2 kalite oyuncu almayı istediğini söyledi.

Kamp hazırlıklarını değerlendiren Ertuğrul Sağlam, kampın her açıdan çok iyi geçtiğini kaydetti. Son hazırlık maçında oyuncuların iyi bir mücadele orta koyduğunu belirten Sağlam, "Rakipte iyi bir takım. Tabi bazı eksikliklerimiz var. Onları gidermek için de transferler noktasında bir iki adım atmamız lazım. Daha iyi çalışmamız gerek. Sonuç olarak bugün kampı bitirdik. Ama kampın çok güzel geçtiğini söylebilirim. Fiziksel olarak takım iyi seviyeye geldi. Oyun içerisinde bazı sıkıntılarımız oldu. Önümüzde

zamanımız var. Bir kaza bela olmazsa önümüzdeki hafta Avrupa kupası maçını iyi atlatırsak, önümüzde uzun bir zaman olacak" dedi.

"2 KALİTELİ OYUNCU LAZIM"

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme maçında FC Gomel karşılaşmasının ardından önlerinde uzun bir zaman olduğunu söyleyen Sağlam, transferler noktasında eksiklikleri gidereceklerini vurguladı. Sağlam, "Volkan Şen ve Ozan İpek ile ilgili mukavele noktasında pürüzleri olan oyuncular var. Bunları da çözmek gerek. Bunları çözdüğümüz zaman onların da kafası rahat olacak. Takıma katkıları daha fazla olacak. Bunun yanında çalışmaya devam edeceğiz. Şunu söylemek lazım. 2 tane çok iyi futbolcuya ihtiyacımız var.

Miller‘in da ayrılmasından sonra o bölgede sayısal anlamda da eksikliğimiz var. Orta saha ve forvete iki tane çok iyi oyuncu ihtiyacımız var. Şu anda isimlerle ilgili yorum yapmamız çok iyi olmaz. Temasta olduğumuz oyuncularımızın isimlerinin basında yer alması transferi de zorlaştırıyor ve hatta imkansız hale getiriyor" şeklinde konuştu.

"KADRO KALİTESİ ARTIYOR"

Takımın performansından her geçen gün memnun olduğunu belirten Sağlam, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Bizim bu dönemdeki en büyük beklentimiz takımın fiziksel olarak oynayacağı karşılaşmalara hazır hale gelmesidir. Bu yönden bir eksikliğimiz var. Ama istediğimiz düzeye geldik. Oyunun anlayışımıza uygun duruma geldik mi? O noktada da önemli bir mesafe kat ettik. Kadro kalitesi konusunda ne durumdayız? Biraz evvel de söylediğim gibi bizim iki tane daha iyi oyuncuya ihtiyacımız var. İnşallah en kısa zamanda bu transferleri yaparsak, kadro kalitesi konusunda iyi seviyeye geleceğiz."

"5 AĞUSTOS‘DA LİG BAŞLAYACAK GİBİ HAZIRLANIYORUZ"

Şike iddiaları sebebiyle kamuoyundaki ligin ertelenmesi durumunu değerlendiren Sağlam, "Böyle bir şey olursa, sadece ağustos ayı sıcağında maç oynamamış olacağız. Ama onun dışında biz zaten 5 Ağustos‘ta lige başlayacak gibi hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bizim için o konuda bir avantaj olmaz" açıklamalarında bulundu

"ZİRVE TAKIMI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Maçın ardından kamp hazırlıklarını değerlendiren Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, "Bu maç bence iyi geçti. Ama Bursaspor iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. İzlenimlerim o yönde. Bunu bütün mesele lige yansıtmaktır. Bursaspor‘da zirve takımı olmaya devam edecek" dedi.

Kaynak: İHA