Felipe Melo, Aslan gibi

Elhamra Sarayı'na düzenlenen gezide Portekizli yıldızın, A.Madrid'in CEO'su Gil Marin tarafından yakın markaja alınması üzerine yöneticiler, espriyle “Transfer görüşmesi olmasın” demekten kendilerini alamadılar

Bu arada sarı-kırmızılı ekibin ilk hedefinin Diarra olduğu ancak bu futbolcuyla anlaşma sağlanamaması üzerine rotanın Melo’ya döndüğü bildirildi.
1+1 anlaşma yapılması planlanan Melo’nun kulübüne yıllık 1.2 milyon euro ödeneceği, yıldız futbolcuya ise yıllık 3 milyon euro ve maç başı para verileceği öğrenildi.
Şaş’a tam puan
Galatasaray’da transferde yaşanan hareketlilik Fatih Terim’in yüzünü güldürdü. Deneyimli teknik adam, antrenman başlarken basın mensuplarına dönerek, “Antenleri açmak lazım. Yarım ya da 1 saat içinde bir şeyler olabilir” diyerek, isim vermeden Melo’yla ilgili gelişme konusunda uyarıda bulundu. Oldukça keyifli görünen Terim, çalışma sırasında da yardımcılarından Hasan Şaş’ı yarı sahada yapılan çift kale maçlardaki performansından dolayı kutladı.
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen özel durum açıklamasında, “Melo Felipe Melo de Carvalho’nun Juventus Football Club S.A.’dan kiralanması ile ilgili oyuncu ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır” denildi.