Ceyhan Belediyesi‘nde Hedef 2014

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Ceyhan Belediyesi, transfer çalışmalarına A takımın yanı sıra altyapıda da hız verdi.

Geçen hafta başlayan altyapı seçmeleri kampına Ceyhan ve Adana‘nın yanı sıra Türkiye‘nin birçok bölgesinden oyuncunun geldiği bildirildi.

Ceyhan Belediyesi Genel Menajeri Fatih Yücel, yaptığı açıklamada, "Takımımız 10 yılını doldurdu. Artık kendimizi ispat ettik. Altyapıda gösterdiğimiz başarı nedeniyle yıllardır Türkiye Şampiyonalarına katılıyoruz. yeni sezonda altyapı ile ilgili birçok çalışmamız var. Şu an ülkemizin dört bir etrafından tespit edilen sporcular seçmelere katılmak üzere Ceyhan‘a geliyor. Halen kadromuzda bulunan Asena Yalçın‘ın yanı sıra 95 doğumlu Kübra Erat, Aysel Bakır, Şeniz Akyüz yine 96‘lı Sara Erdoğan, Aslı Kutay ve

Ezgi Manlacı‘yı da A Takımda değerlendireceğiz" dedi.

Yücel, 2014 yılında yapılacak olan Kadınlar Dünya Basketbol Şampiyonasında Milli Takıma oyuncu kazandırmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Öte yandan Ceyhan Belediyesi‘nin beş antrenör ile gerçekleştirdiği oyuncu seçmelerinin ağustos ayı sonuna kadar devam edeceği bildirildi.

Kaynak: İHA