Ozan İpek‘ten Önemli Açıklamalar

Bursaspor‘un başarılı futbolcusu Ozan İpek, resmi internet sitesi aracılığıyla önemli açıklamalarda bulundu.

"YENİ SEZON İÇİN ÇOK İDDİALIYIZ"

Resmi internet sitesi aracılığıyla Avusturya kampını değerlendiren Ozan İpek, "Kamp dönemimiz herkes için çok yararlı geçti. İyi hazırlandık ve yeni sezon için yine çok iddialıyız. Hazırlık maçlarında oynadığımız son üç karşılaşmada herkese oturmuş bir oyun anlayışımızın görüntüsünü verdik. Buradaki yoğun çalışmalarımızın gelecek sezonda bizlere çok yararı dokunacak ve yeni sezonda hedefimiz yine zirve olacaktır" diye konuştu.

"İÇİM KAN AĞLAYARAK GİDERİM"

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam‘ın, ‘Ozan‘dan Bursa‘ya dönünce cevap bekliyorum‘ şeklindeki açıklamaları değerlendiren yıldız futbolcu, sözleşmesiyle ilgili hocası ile görüşmediğini ifade etti. Görüşmeleri babası ve menajerinin sürdürdüğünü hatırlatan Ozan, "Kulübümle anlaşıp sözleşme uzatmayı çok istiyorum çünkü bu taraftarı ve şehri çok seviyorum. Eğer aksi bir durum olursa içim kan ağlayarak giderim. Ayrıca beni destekleyen ve burada kalmamı isteyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kesinlikle

onlardan kopmak istemiyorum" şeklinde konuştu.

"BENİ OZAN İPEK YAPAN ERTUĞRUL SAĞLAM‘DIR"

Bir sosyal paylaşım sitesindeki yazdığı şarkı sözlerinin ve idmanların yorucu geçmesiyle ilgili yorumlarının yanlış anlaşıldığını belirten Ozan, "Benim Ertuğrul hocamı ne kadar çok sevdiğimi kendisi de çok iyi biliyor. Beni Ozan İpek yapan Ertuğrul hocama sevgim ve saygım kesinlikle sonsuzdur" dedi.

Kaynak: İHA