Fenerbahçe Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına, sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri‘nde yaptığı günün ilk antrenmanıyla devam etti.

Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.00‘da başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı ve 3 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Ardından oyuncular 2 gruba ayrıldı. Bir grup yan top ve şut çalışması yaparken; diğer grup 4 minyatür kaleli maç yaptı. Bu çalışmalarla sabah antrenmanı tamamlandı. Kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran ise, Kaleci Antrenörü Murat Öztürk eşliğinde gerçekleştirdiği

çalışmalarla antrenmanı noktaladı.

Sakatlığı süren Alex de Souza antrenmana çıkmadı ve tedavisini tesislerde sürdürdü. Sezer Öztürk, Emmanuel Emenike ve Mamadou Niang, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı olarak sahada ve salonda yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladılar. Copa America‘da görev alan oyuncular Diego Lugano ve Andre Santos ise antrenmanda yer almadı.

Sarı-lacivertli takım günün ikinci antrenmanına saat 19.00‘da başlayacak. Bu antrenman, basın mensuplarına kapalı tutulacak.

Kaynak: İHA