Yavuz Özkan Umutlu Konuştu

Bursaspor‘un tecrübeli file bekçisi Yavuz Özkan, bu sene daha iyi olacağını ifade ederek, "Çok iyi hazırlanıyoruz" dedi.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan genç kaleci, yeni baba olduğunun hatırlatılması üzerine, "Güzel bir aşkın güzel bir meyvesi oldu. Sabırsızlıkla 9 ay bekledik. Allah evladıma uzun ömürler versin, çok mutluyum ve darısı bekar ve daha baba olmamış arkadaşlarıma" diye konuştu.

"GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ BAŞARIYI YAKALAMAK İSTİYORUZ"

Yeni sezona yoğun çalıştıklarını hatırlatan Özkan, "Yoğun çalışıyoruz. Allaha çok şükür hava koşulları da çok iyi ve bizi zorlamıyor. Antrenmanlarımız iyi düzeyde sürüyor. Yeni gelen arkadaşlarımız var, onlarla birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Tabi ki güzel şeyler olacak. Bundan çok emim. Onun için önümüzdeki yeni sezon da en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Geçen sezon elde etiğimiz tüm başarıları bu senede sürdürmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"SCOTT CARSON İLE TATLI BİR REKABET OLACAK"

Bursaspor‘un anlaşmaya vardığı İngiltere‘nin West Bromwich takımının kalecisi Scott Carson‘un takıma katıldığının hatırlatılması üzerine kaleci Yavuz Özkan, aralarında tatlı bir rekabet olacağını ifade ederek, "Carson çok iyi bir kaleci oda ekmek parası kazanmaya geldi. Sonuçta o da iyi, bende. Karar Ertuğrul hocamın, onun kararına göre ikimizden biri bu sezon takımda forma şansı bulacak" dedi.

İyi ve köklü takımlardan teklif aldığını doğrulayan Yavuz, "Ama benim Ertuğrul hocama sözüm vardı ve ben bu sözü tuttum takımda kalacağım. Bu güzel ortamı bırakıp bir yere gitmiyorum" diye konuştu.

SCOTT CARSON TAKIMLA BİRLİKTE

Öte yandan Bursaspor yeni sezon hazırlıklarına devam etti. Kondisyon ağırlıklı istasyon çalışmaları yaparak antrenmana başlayan Bursaspor‘da, futbolcular Ertuğrul Sağlam‘ın nezaretinde gruplar halinde 5‘e 2 pas çalışması ve yarı sahada topla kontrol çalışması yaptı. Bursasporun yeni kalecisi Scott Carson‘da ikinci antrenmanına çıktı. Arkadaşlarıyla iyi anlaştığı gözlenen Carson, Ertuğrul Sağlam ile sohbet etti.

Kaynak: İHA