Spor Toto 2. Lig

Diyarbakırspor Başkanı Nurullah Edemen ve yöneticiler, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Diyarbakır Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ile Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir‘i makamında ziyaret etti.

Yeni sezonda Spor Toto 2. Lig‘de mücadele edecek olan Diyarbakırspor‘da göreve gelen yeni yönetim, ziyaretlere başladı. İl Valisi Mustafa Toprak ve Diyarbakır Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam‘ı ziyaret eden Başkan Edemen ve yöneticiler daha sonra da Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir‘e nezaket ziyaretinde bulundular.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi‘nde gerçekleşen ziyaret sıcak görüntülere sahne oldu. Diyarbakırspor‘un içinde bulunduğu durumu Başkan Baydemir‘e anlatan Edemen, zor bir görev üstlendiklerini ve bu konuda herkesin yanında olmaları gerektiğini söyledi.

EDEMEN: BÜYÜK BİR SORUMLULUK ALDIK

Diyarbakırspor‘un sahipsiz kalmasına ve kapanmasına gönüllerinin razı olmadığını belirten Edemen, "Diyarbakırspor kapanmayla yüz yüze kalmıştı. 43 yıllık çınarın bu durumuna gönlümüz el vermedi. Bu nedenle ben ve arkadaşlarım büyük bir sorumluluk alarak Diyarbakırspor‘un yönetimini aldık. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz. Ancak mücadele etmeden bir şeyler kazanılmıyor. Bizde bu mücadelemizi sürdürüyoruz. Girişimlerimiz ve temaslarımız oldu. Diyarbakırspor‘un önünü açmak için verdiğimiz bu mücadelede

sizlerin de yanımızda olmasını istiyoruz. El birliğiyle Diyarbakırspor‘u hak ettiği yerlere getirebiliriz. Bunun için de sizlerin desteğine ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir‘de Diyarbakırspor‘un içinde bulunduğu durumu çok iyi bildiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Sıkıntıları biliyoruz. Nelerle Diyarbakırspor‘un karşılaştığını ve nasıl bir zorluk içinde olduğunu çok iyi bilenlerdeniz. Üstlendiğiniz bu zor görevde elimizden gelen her türlü desteği sizlere sunmaya çalışacağız. Bu konuda üzerimize düşenleri mutlaka yerine getireceğiz."

Yöneticilerin anlattıklarını sık sık not alan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, konuklarına birer gül verdi.

Kaynak: İHA