Spor Toto 2. Lig

Türkiye Futbol Federasyonu‘nun (TFF) Olağan Genel Kurulu‘na katılan Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, burada birçok kulüp yöneticisi ve yetkiliyle Diyarbakırspor‘un sorunlarını konuştu.

TFF seçimi için Ankara‘ya giden Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, burada önemli görüşmelerde bulundu. Edemen‘in Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım başta olmak üzere, TFF yetkilileriyle görüşerek Diyarbakırspor‘un içinde bulunduğu sorunlardan kurtulması için destek istediği öğrenildi.

YILDIRIM‘LA SICAK TEMAS

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile görüşen Nurullah Edemen‘in her konuda destek sözü aldığı öğrenilirken, Yıldırım ile yapılan görüşmeye Fenerbahçe yöneticisi Nihat Özdemir‘in de katıldığı bildirildi. Edemen‘in gelecek hafta içinde Aziz Yıldırım ile İstanbul‘da bir araya geleceği ve Diyarbakırspor‘la ilgili yaşanan sorunların çözümü için bir toplantı yapacağı kaydedildi. Bu toplantıya aynı zamanda Nihat Özdemir‘in de katılacağı öğrenildi.

AYDINLAR İLE GÖRÜŞECEK

TFF yetkileriyle de görüşen Edemen‘in, lisansa engel borçlar nedeniyle Diyarbakırspor‘un büyük bir sıkıntı yaşadığını ve bunun çözümü için bir takım yardımların yapılması gerektiğini ilettiği öğrenildi. Bu konuda da iyi niyetli cevaplar alan Edemen‘in, TFF‘nin yeni Başkanı Mehmet Ali Aydınlar‘dan randevu talebinde bulunduğu ortaya çıktı.

BAŞKAN EDEMEN, AKSU VE GÖKSÜ İLE DE GÖRÜŞTÜ

Öte yandan Nurullah Edemen‘in AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski İçişleri Başkanı Abdülkadir Aksu ile de bir araya geldiği açıklandı. Aksu‘dan Diyarbakırspor için destek isteyen Edemen‘in, daha sonra Diyarbakırspor eski Kulüp Başkanı Ahmet Göksu‘yla da yemekte bir araya geldiği bildirildi.

Kaynak: İHA