Malatya’Da Mahalleliler Futbol Turnuvasında Ter Atıyor

Malatya‘da düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası‘nda sona yaklaşılırken, Zafer Mahallesi yarı finale yükseldi.

Malatya‘da düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası‘nda sona yaklaşılırken, Zafer Mahallesi yarı finale yükseldi.

    Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından 6 - 10 Temmuz 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Uluslararası Kayısı Festivali kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvasında Kiltepe Mahallesi ile Zafer Mahallesi karşı karşıya geldi. HİF hakemlerinden Songül Çoban‘ın yönettiği karşılaşmayı Zafer Mahallesi 3-0 kazandı. Bu sonuçla Zafer Mahallesi yarı finale yükseldi.

    Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, 19. Uluslararası Kayısı Festivali çerçevesinde çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiğini ifade ederek, özellikle futbol turnuvasının gençlerin spora teşvik edilmesi için önemli bir etkinlik olduğunu vurguladı.

    Merkez mahallelerin dışına çıkarak, ilçelerinden de takımların katılması için çalışmalara başladıklarını belirten Nalçacı, "Bu etkinlik ile mahallelerin kaynaşmasının yanı sıra gençlerimizin spora teşvikini de bir nebze olsun sağlamaya çalışıyoruz. Kahve köşelerinde zaman geçirmek yerine bu tür spor faaliyetlerine katılmaları bizleri gerçekten mutlu ediyor. Bu organizasyonu gelecek yıllarda daha kapsamlı yapmayı planlıyoruz. Merkez mahallelerin dışına çıkarak, ilçelerimizden de takımların katılması için çalışmalarımıza başlayacağız." dedi.