Galatasaray‘a Münih‘te Coşkulu Karşılama

2011-2012 sezonu hazırlıklarının yurt dışı etabı için Almanya üzerinden Avusturya‘ya giden Galatasaray‘ı Münih Havalimanı‘nda çok sayıda Sarı-kırmızılı taraftar karşıladı.

Yurtdışı kamp çalışmalarının ilk bölümü için sabah saatlerinde Almanya üzerinden Avusturya‘ya giden Galatasaray kafilesine Münih Havalimanı‘nda coşkulu karşılama.

Münih Havaalanı‘na akın eden gelen Sarı-kırmızılı taraftarlar, Galatasaray teknik heyeti ve futbolcuları adeta bağrına basarken özellikle yıldız futbolcu Arda Turan‘la fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.

Türk Hava Yolları‘nın özel seferiyle Almanya‘nın Münih Havaalanı‘na gelen Sarı-kırmızılı kafilede Teknik Direktör Fatih Terim, yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala ile kaleci antrenörü Brezilyası Claudio Taffarel‘in yanı sıra yönetici Abdürrahim Albayrak da yer aldı.

Galatasaray kafilesi, daha sonra karayoluyla kamp çalışmalarını yapacağı Avusturya‘nın Wörgl kentine geçti. Galatasaray, Avusturya‘daki kamp döneminde iki hazırlık maçı yapacak. Sarı-kırmızılılar, 8 Temmuz Cuma günü Türkiyemspor,10 Temmuz Pazar günü ise Unterhaching ile karşılaşacak.

Kaynak: İHA