Fenerbahçe‘de Yeni Sezon Hazırlıkları Devam Ediyor

Fenerbahçe, yeni sezonunun hazırlıklarına sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri‘nde yaptığı antrenmanla devam etti. Sarı-lacivertli takım, günün ilk antrenmanında ağırlıklı olarak dayanıklılık ve pas çalıştı.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.00‘de başlayan ve 1 saat 40 dakika süren antrenman da koşu, istasyon ve koordinasyon çalışmasının ardından 2 gruba ayrılan oyuncular top kapma ve pas çalıştılar. Ardından yeniden istasyon çalışması yapan oyuncular antrenmanı soğutma çalışması ile tamamladılar.

Kaleciler Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Ertuğrul Taşkıran ile Aykut Kıratlı koordinasyon çalışmasının ardından kaleci antrenörü Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalıştı. Antrenmanın ardından kaptan Alex de Souza basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Antrenmana henüz ülkesinden dönmeyen Daniel Güiza, üst solunum yolu enfeksiyon rahatsılığı bulunan Uğur Boral ile Aykut Kocaman‘dan izin alan Gökay İravul katılmadı.

Öte yandan geçtiğimiz sezonun tamamlanmasıyla birlikte Milli Takımlarda görev yapan oyuncular ise çalışmalara Perşembe günü katılacak. Ayrıca Uruguay Milli Takımı‘nın kaptanı Lugano ve Brezilyalı oyuncu Andre Santos ise bu yıl Arjantin‘in ev sahipliğinde düzenlenen Copa America‘da görev almaları sebebiyle çalışmalara sonradan dahil olacak.

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri‘nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 18.00‘de başlayacak antrenman basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.

Kaynak: İHA