Beşiktaş‘ta Sağlık Kontrolleri Tamamlandı

2011-2012 futbol sezonu hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş‘ta gruplar halinde gerçekleştirilen sağlık kontrollerinin sonuncusu bugün yapıldı.

Acıbadem Maslak Hastanesi‘nde gerçekleştirilen sağlık kontrolüne ülkelerinden geç dönen Guti Hernandez, Ricardo Quaresma, Simao Sabrosa, Manuel Fernandes, Filip Holosko, Ekrem Dağ, Mehmet Aurelio ile milli Takım takımda yer aldığı için çalışmalara geç başlayan İsmail Köybaşı ve yeni transfer Egemen Korkmaz katıldı.

Sağlık kontrolü sonrası oyuncuların sağlık durumu ile ilgili İHA‘ya özel yaptığı açıklamada Beşiktaş Kulüp Doktoru Devrim Urgun, yeni transferlerin sağlık kontrolünü daha önce yaptıklarını belirterek, "Yeni sezon hazırlıklarına başladıktan sonra oyuncularımız belli gruplar halinde sağlık kontrolünden geçmişti. Bugün de izinli olan oyuncularımız sağlık kontrolünden geçti. Bu kontrollerde hiçbir oyuncumuzda patolojik bulguya rastlanmadı. Tabii ki eksiklerimiz var ama bunları da Avusturya kampında giderip

yeni sezona hazır bir şekilde başlayacağız" dedi. Bu arada Devrim Urgun‘un röportajı sırasında Quaresma ve Fernandes‘in Urgun‘a yaptıkları şaka dikkat çekti.

Sağlık kontrolünden geçen oyuncular daha sonra Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri‘ne giderek kısa süreli bir antrenman yapacaklar.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Siyah-beyazlı ekip yarını izinli geçirdikten sonra Avusturya‘da yapacağı kamp için bu ülkeye hareket edecek.

Kaynak: İHA