Basketbolcu Kerem Gönlüm miniklerle buluştu

İnciraltı'nda özel bir çocuk evinin basketbol ve tenis kortlarının açılışına katılan Efes Pilsenli basketbolcu Kerem Gönlüm, minik basketbolcularla yakından ilgilendi.

İnciraltı‘nda 8 dönümlük bahçesi, yüzme havuzu, hayvanat bahçesi ve bir çok aktiviteyi içinde bulunduran Çizgi Film Çocuk Evi‘nin davetlisi olarak düzenlenen organizasyona katılan Kerem Gönlüm, çocuk evinin bahçesinde bulunan Basketbol ve tenis kortlarının açılışını yaptı. Yanına biri Fenerbahçeli, diğeri Galatasaraylı 2 çocuğu alarak kurdele kesen Gönlüm, "Hayırlı olsun" diyerek çocuklarla birlikte kurdeleyi kesti.

GÖNLÜM: ÇOCUKLARA BASKETBOL SEVGİSİNİ AŞILAMAK ÇOK ÖNEMLİ


Büyükşehir‘de yaşayan çocukların doğaya uzak ve beton yapılar içerisinde yetişmeleri sebebiyle bir yanları eksik olarak büyüdüklerini söyleyen ünlü basketbolcu, "Bu tür yerler Büyükşehirlerde yaşayan çocuklar için büyük şans. Çocuklara doğayı sevdirmemiz gerekiyor. Bu çok önemli. Bizde elimizden geldiğince bu tür programlara katılmaya çalışıyoruz. Buraya geldiğimde çok şaşırdım. Çünkü mükemmel bir ortam var. Bu kadarını beklemiyordum. Çok şanslı çocuklar çünkü dışarıda betondan bir dünya var. Şehirleşme

inanılmaz oranda arttı. Böyle yerlerde çocuklar doğayla iç içe eğitim görüyorlar. Buna destek olmak görevimiz. Bugün de buraya yaz okulu kapsamında basketbol ve tenis kortlarının açılışı yaptık. Çocukları spora yönlendirmek son derece doğru bir hareket" diye konuştu. Çocuklarla yakından ilgilenen ve onlarla basketbol oynayan Gönlüm uzun süre çocuklara imza dağıttı.

Yanına gelen çocukların hiçbirini reddetmeyen ünlü basketbolcu Fenerbahçeli bir çocuğu, Beko Basketbol Lig‘ini şampiyon olarak bitirmelerinden ötürü tebrik ederken kendisi Galatasaraylı olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA