Galatasaray - Liverpool Maçı Biletleri 26 Temmuz‘da Satışa Çıkıyor

Galatasaray‘ın yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde 28 Temmuz 2011 Perşembe günü İngiliz devi Liverpool‘la İstanbul‘da oynayacağı hazırlık maçının biletleri satışa sunuluyor.

28 Temmuz 2011 Perşembe günü saat 21:00‘de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena‘da oynanacak Galatasaray - Liverpool FC hazırlık maçının biletlerinin 26 Temmuz 2011 Salı günü saat 11:00 itibarı ile öncelikli olarak sadece GS Bonus sahiplerine, 27 Temmuz 2011 Çarşamba gününden itibaren ise genel satışa sunulacağı bildirildi.

Bu arada müsabaka günü de stattan bilet satışı yapılacağı ve 18.30 itibarı ile de stattan bilet satışına başlanacağı ifade edildi.

Galatasaray Kulübü ise yaptığı açıklamada taraftarlara önemli hatırlatmalarda ve uyarılarda bulundu. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

- Metro ile stada erişim saat 18:30‘dan itibaren sağlanacaktır. Stada giriş kapıları 18:30‘dan itibaren açılacaktır.

- Sınırlı sayıda Engelli bileti maç günü, geçerli engelli kartı ve refakatçi kartı gösterilmek sureti ile stat gişelerinden temin edilebilir.

- 21 Temmuz Perşembe günü saat 18:00‘e kadar kombine alan taraftarlar Galatasaray - Liverpool maçını kombineleriyle izleyebilecekler. Bu tarihten sonra kombine alan taraftarlar bu maçı kombineleri ile izleyemeyeceklerdir.

Kaynak: İHA