Fenerbahçe, Kuvvet Ve Dayanıklılık Çalıştı

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri‘nde bugün sabah saatlerinde yaptığı ve basına kapalı tutulan antrenmanla sürdürdü. Sarı-lacivertliler antrenmanı kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla tamamladı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.30‘da başlayan ve 1 saat 35 dakika süren antrenman boyunca Kocaman‘ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Oyuncular, salonda yaptıkları kuvvet çalışmasının ardından sahaya çıktı. Sahada yapılan dayanıklılık çalışmasıyla antrenman tamamlandı. Bu arada Alex de Souza, Emre Belözoğlu, Emmanuel Emenike, Sezer Öztürk ve Mamadou Niang, kendilerine verilen özel programlar dahilinde, takımdan ayrı olarak yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Copa America‘da mücadele eden oyuncular Diego Lugano ve Andre Santos ise antrenmanda yer almadı.

Sarı-lacivertliler günün ikinci antrenmanını da Can Bartu Tesisleri‘nde yapacak. Saat 18.00‘de başlayacak antrenman, basın mensuplarına açık tutulacak.

Kaynak: İHA