Çorumspor‘dan Neşeli Start

Çorumspor 2010-2011 futbol sezonunun ilk çalışmasını teknik direktör Sedat Özbağ yönetiminde yaptı.

Kırmızı-Siyahlı takımda sezonun ilk çalışmasına profesyonel imza atan 18 futbolcu ile denenmek üzere çalışmalara katılan 12 genç katıldı.

Çorumspor‘da yeni sezon hazırlıkları Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı‘nda yapılan antrenmanla başladı. Kırmızı Siyahlılarda sezonun ilk çalışmasına profesyonel imza atan 20 futbolcudan 18‘i ve denenmek üzere çalışmalara katılan 12 genç futbolcu katıldı. Çalışmaya izinli olan Özkan Yaşar ile sakatlığı bulunan Osman Bodur katılmadılar.

Teknik Direktör Sedat Özbağ çalışma öncesinde lojmanda bir toplantı yaparak yeni sezonla ilgili olarak uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Dr Turhan Kılıçcıoğlu Stadı‘na gelen kırmızı siyahlı takım sezonun ilk antrenmanına çıktı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenmanda daha sonra takımı üçe ayırdı ve üç antrenör gözetiminde önce süreli tempolu koşu yapan kırmızı siyahlı futbolcular sonrada kale arkasında kültür fizik hareketleri yaptırdı.

Kale arkasında yapılan bu çalışma sırasında futbolculara moral vermeye çalışan Teknik Direktör Sedat Özbağ, futbolculara ufak testler yaptı ve yaptıkları hareket sonrasında yanlış hareket edenlere ceza verdi. Çorumspor bugünden itibaren günde çift antrenman yaparak ilk etap çalışmalarını sürdürecek.

ALT YAPI KOORDİNATÖRLÜĞÜNE KILIÇ GETİRİLDİ

Çorumspor‘da Alt Yapı Koordinatörlüğüne Halit Kılıç getirildi. Tesisler Sorumlusu Tuncay Yılmaz, alt yapı sorumlularının yaptığı görüşmeler sonucunda alt yapıda koordinatörlük görevine eski Çorumspor‘lu futbolculardan ve Teknik Direktör Halit Kılıç‘ın getirildiğini söyledi.

Yılmaz, Çorumspor‘a uzun yıllar futbolcu olarak hizmet veren Kılıç‘ın bugünden itibaren kırmızı siyahlı takımın alt yapı koordinatörü olarak görev yapacağını ve kendisinin gelecekte Çorumspor forması giyecek isimleri yetiştireceğine inandığını belirterek kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

12 İSİM DENENİYOR

Çorumspor, antrenmanına denenmek üzere 12 isim katıldı. Denenmeye katılan isimler Çorum amatör kulüplerinden Ali Koçak, Bahattin Aydan, Barış Özdemir, Alparslan Durmuş, Serkan Ispanak, Anıl Kabalak. Eskişehir Anadolu Üniversitesi‘nden Sezer Köktaş, Gençlerbirliği A 2 takımından Tolga Koçak, Fethiyespor‘dan Ahmet Nurlu, Etimetgut‘tan Hakan Şimşek, Antalya Ormanspor‘dan Harun Bozkurt. Bu futbolcularla ilgili kararı Teknik Direktör Sedat Özbağ verecek

Kaynak: İHA