Çorum Belediyespor‘da Hedef 3. Lig

Çorum Belediyespor Başkanı Zeki Gül, yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig‘de üst sırada yer alarak, profesyonel lige çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Çorum Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, teknik heyet ve futbolcularla yaptığı sezon açılış toplantısında yeni sezonla ilgili görüşleri, hedefleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Çorum Belediyespor için ter döken herkesin kendileri için değerli olduğunu belirten Gül ‘Bugüne kadar kulübe hizmet veren herkese teşekkür ediyorum. Yeni sezon içinde teknik heyetimizin raporu doğrultusunda bu sezonda birlikte olacağımız arkadaşlar belirlendi ve onlarla görüşülerek anlaşma sağlandı. Bu arkadaşlarımızın içine isteğimiz tabi ki Çorumlu olması ancak dışardan gelen yetenekli isimlerde olursa onları da kadromuza katacağız. Benim tüm Çorum spor camiasından isteğim yetenekli olduğuna inanan ve

Çorum Belediyespor formasını giymek isteyen gençleri antrenmanlarımıza yönlendirsinler.

Antrenmanlarımıza katılsınlar ve gösterecekleri performansa göre önümüzdeki sezonda Çorum Belediyespor formasını giysinler. Bizim önceliğimiz Çorumlu gençler ancak eksik kalan mevkiler içinde dışardan isimler alacağız" dedi.

Hedef olmayınca başarının yakalanmasının zor olduğunu dile getiren Gül, bu yıl tüm yetkiyi teknik kadroya verdiklerini, sorumluluğun teknik heyette olacağını belirtti. Gül, olası başarısızlık durumunda gereken hesabı ilgililerden soracağını belirtti.

Çorumlu gençlerin Çorum Belediyespor‘u 3. lige taşıyacak güçte olduklarını dile getiren Gül, "Çorum 2-3 profesyonel takımı taşıyacak güçtedir. Bunun içinde tabi ki Çorum olarak değerlerimize sahip çıkmak ve onlara güvenmek durumundayız. Yeni sezonda Hayrettin Gümüşdağ Genel Koordinatör olarak görevine devam edecek ve bize destek verecek. On günlük ilk etap çalışmaları sırasında aramıza yeni katılacak isimlerle kadromuzu netleştireceğiz ve ardından da lig için çalışma programını belirleyeceğiz"

ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Selim Sümer‘i Çorum Belediyespor‘un alt yapı koordinatörlüğüne getirdiklerini açıklayan Gül, "Futbola ve çocuklara aşık işine bu kadar çok seven bin insan. Yıllardır yaptığı çalışmalarda Çorum futbol camiasının büyük takdirini kazanan Selim Sümer hocamızı alt yapının başına getirdiğimiz için çok mutluyum. İlimiz amatöründeki kaliteli isimleri alt yapımızda buluşturacak ve önce Çorumspor daha sonrada Türk futboluna kazandıracağımıza inanıyorum. Selim Sümer‘in Çorum Belediyespor alt yapı

koordinatörlüğü görevine getirilmesinde bizlere büyük destek veren Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Mehmet Yalçın‘a da ayrıca çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA