Alaçatı Sörf Festivali 21-24 Temmuzda Gerçekleşecek

Türkiye‘nin ilk Sörf Festivali olan Alaçatı Sörf Festivali 21 Temmuz Perşembe günü Alaçatı‘da başlayacak.

21 Temmuz 2011‘de Alaçatı meydanında başlayacak ve 24 Temmuz 2011‘de Myga Surf City‘de son bulacak Alaçatı Sörf Festivali 4 gün boyunca sporun, eğlencenin ve müziğin merkezi olacak. Myga Surf City, İyi Restobar ve Lanila tesislerinde ortaklaşa gerçekleşecek festival etkinlikleri Alaçatı‘nın ve Türkiye‘nin ilk eğlence odaklı sörf ve müzik festivali olacak. Swatch, BauMax, Advantage Card, ATÜ DutyFree, Lacoste Live, Apple EGEMEK ve Alaçatı Belediyesi‘nin katkıları ile gerçekleşecek Alaçatı Sörf Festivali

hergün çeşitli eğlence, yarış, müzik ve tatil aktivitelerini içinde barındırıyor.

Milli sörf sporcusu Ali Palamutcu önderliğinde kurulan Myga Surf Co. tarafından organize edilen Alaçatı Sörf Festivali‘nde Virgin Radio, NTV Spor Motor Boat & Yachting ve WON iletişim ajansı festival organizasyon partnerleri olarak dikkat çekti.

21 Temmuz 2011 Perşembe sabahı Myga Surf City‘de başlayacak etkinlikler aynı günün gecesi Alaçatı meydanında bulunan İyi Restobar‘da yapılacak festival açılış partisi ile devam edecek.

Myga Surf City‘de gerçekleşecek "Swatch Süper Sörfçüler Kupası" için Çağla Kubat, Bora Kozanoğlu, Ertuğrul İçingir, Enes Yılmazer, berk Yalgın ve Hüseyin Sert gibi Türkiye‘nin önde gelen windsurf sporcuları kıyasıya yarışacaklar.

21-24 Temmuz tarihlerinde Alaçatı‘da yapılacak Sörf festivali‘nde şu etkinlikler gerçekleşecek:

"21 Temmuz BauMax Surf Jump Show ile Türkiye‘de bir ilk gerçekleşecek. Bu etkinlikte sörfçüler özel hazırlanmış yapay sörf rampası ile en yükseğe ulaşmaya çalışacaklar. Sahile sadece 50m uzaklıkta gerçekleşecek aktivitede sörfçüler metrelerce zıplayacak ve tepede iken hünerlerini sergileyecekler.

22 Temmuz gecesi Myga plajında plaj ateşi ve katılımcılara dağıtılacak neon aksesuarlar ile "Advantage Oldies but Surfers" Partisinde 80 ve 90‘ların müzikleri eşliğinde eğlenceye herkes ücretsiz katılabilecek.

23 Temmuz gecesi Myga plajında plaj ateşi ve "KOLPA" müzik gurubunun canlı performansını izledikten hemen sonra herkese dağıtılacak dilek fenerleri mumları yakılarak gökyüzüne bırakılacak. Alaçatı sörf cennetinde yer alan Myga plajı yüzlerce dilek feneri ile yüzlerce dileğe şahit olacak.

24 Temmuz Pazar günü yapılacak sabah yarışlarının ardından hem "Swatch Süper Sörfçüler" Kupası hem de "bauMax Surf Jump Show" kazananları ödül alacak. Değerli merciler ve sponsorlara verilecek plaketlerin ardında sürpriz hediyeler seyircileri bekliyor olacak. Ödül töreni sonrası akşamüstüne dek sürecek festival-the-end partisi tüm festival ziyaretçilerini seneye görüşmek üzere diyecek.

Bu arada, festival kapsamında gerçekleşecek tüm etkinliklerin herkese açık ve ücretsiz olacağı bildirildi.

Kaynak: İHA