Şahinbey Belediye Gençlikspor’Da Mehmet Demirbaş Güven Tazeledi

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Derneği olağan genel kurulunda Başkanı Mehmet Demirbaş yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Derneği olağan genel kurulunda Başkanı Mehmet Demirbaş yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Şahinbey Spor Tesislerinde yapılan kurula, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bazoğlu, ASKF Başkanı Abdülkadir Gözegir, TFF amatör spor alt yapı kurulu üyesi Cuma Reyhan, Eski Futbol İl temsilcisi Vakıf Demir, Demir Spor kulübü Antrenörü Vahdet Balsu ile üyeler katıldı.

Divan‘ın oluşturulmasıyla başlayan toplantıda, raporların görüşülmesi ve yönetim kurulunun ibra edilmesinin ardından seçimlere geçilerek tek liste halinde girilen seçimde Mehmet Demirbaş tekrar başkan seçildi. Başkan Demirbaş, kongre sonunda misafirlere, basına ve üyelere teşekkür konuşması yaptı. Demirbaş, geçmiş yönetim kurulu üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür ederek, yeni yönetim kurulu üyeleri ile kulübü daha büyük başarılara taşıyacaklarının sözünü verdi.

Olağan genel kurulu ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Spor Kulübümüz iki yıl önce kuruldu. Bu iki yılda birçok branşta büyük başarılara imza atıldı. İki yıldır düzenlenen yaz spor okullarına öğrencilerimiz yoğun ilgi gösteriyor. Aynı zamanda kulübümüzde lisanslı sporcu sayımız arttırıldı. Bu başarılarından dolayı eski yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Yeniden güven tazeleyen Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanımız Mehmet Demirbaş’a ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun. Kendilerinden daha başarılı çalışmalar bekliyoruz. İnanıyorum ki kulübü daha başarılı kılmak için büyük özveri göstereceklerdir.” dedi.

Mehmet Demirbaş başkanlığındaki yönetim kurulu asil üyeliğine Ahmet Özbal, Mehmet Ali Gözükara, Mehmet Kösen, Musa Gürgen, Mehmet Özbal ve Sedat Akyazıcı seçilirken, Yönetim Kurulu yedek üyeliğine Beyhan Hasırcı, Abdulkadir Sökücü, Akif Elbeylioğlu, Burak Özkara, Bilal Sağ, Mehmet Kaplan ve Fatih Erişkin seçildi.

Kongrede ayrıca, Denetleme Kurulu asil üyeliğine Murat Satıloğlu, Mustafa Almacı ve Murat Evyapan seçilirken, Halil Şahin, Önder Küsbeoğlu ile Mustafa Özkara denetleme kurulu yedek üye olarak seçildi. Onur kurulu üyeliğine Ali Demirbaş, İlker Hasırcı ve Kenan Yücel seçilirken, Mehmet Demirbaş ve İmam Hüseyin Çetin ise ASKF delegeleri olarak belirlendi.