Galatasaray, Almanya‘ya Gitti

2011-2012 futbol sezonu hazırlıkları kapsamında hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, 2. kamp dönemi için Almanya‘ya gitti.

Bu sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı‘ndan hareket eden Sarı-kırmızılı kafile, yeni sezon hazırlıklarını 18-27 Temmuz tarihleri arasında Almanya‘da gerçekleştirecek. 1481 Incentive Organisation‘ın düzenlediği özel seferle Almanya‘ya giden Galatasaray Futbol Takımı, kamp süresince iki hazırlık maçına çıkacak.

20 Temmuz Çarşamba günü saat 19.00‘da Hollanda Ligi ekiplerinden FC Twente ile Osnabrück‘ta Osnatel Arena‘da karşılaşacak olan Galatasaray, Almanya‘daki diğer hazırlık maçında ise FC Inter ile karşı karşıya gelecek. 24 Temmuz Pazar günü yerel saatle 18.00‘de başlayacak olan FC Inter - Galatasaray maçı, Bochum Rewirpower Stadium‘da oynanacak.

27 Temmuz Çarşamba günü İstanbul‘a dönecek olan Galatasaray, 28 Temmuz Perşembe günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena‘da Liverpool ile karşılaşacak.

Almanya kampı kadrosunda şu oyuncular yer aldı:

"Aykut Erçetin, Çağlar Birinci, Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Johan Elmander, Arda Turan, Milan Baros, Tomas Ujfalusi, Ayhan Akman, Hakan Balta, Semih Kaya, Juan Culio, Bogdan Stancu, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Anıl Dilaver, Eray İşcan, Servet Çetin, Kazım Kazım, Ufuk Ceylan."

Bu arada Teknik direktör Fatih Terim‘in kadroda düşünmediği oyuncular da belli oldu. Tecrübeli teknik adam, 7 oyuncuyu Almanya‘ya götürmezken bu oyunculardan bir bölümünün kiralık gönderileceği, bir bölümüyle de yolların ayrılacağı öğrenildi. Terim, 2. etap kamp çalışmaları kadrosuna Mustafa Sarp, Juan Pablo Pino, Mehmet Battal, Serkan Kurtuluş, Okan Derici, Musa Çağıran ve Karşıyaka‘ya kiralık verilen Serdar Eylik‘i dahil etmedi.

Kaynak: İHA