Pegasus Wındsurf Ligi 3. Hafta Gökçeada Yarışları Sona Erdi

Çanakkale‘nin Gökçeada ilçesinde devam eden Pegasus Windsurf ligi 3. hafta yarışmaları sona erdi.

Toplam 8 yarış sonucuna erkekler kategorisinde Çeşme Yelken Kulubü sporcusu Bora Kozanoğlu toplam 4,2 puanla, Kadınlar kategorisinde Fenerbahçe Spor Kulubü Yelken Şubesi sporcusu Çağla Kubat toplam 5,5 puanla Pegasus Windsurf ligindeki liderliklerini korudular.

Pegasus Windsurf Ligi 3. hafta yarışları Gökçeada Belediyesi desteği ile Aydıncık plajı Surf Merkezi‘nde İstanbul, İzmir, Trabzon, Tekirdağ ve Zonguldak illerinden 55‘i erkek 11‘i kadın toplam 66 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Ligde 64 yaşındaki Alaçatı Windsurf Kulubü‘nden Tamer Demirasal en yaşlı sporcu, Şarköy Rüzgar Sörfü 11 yaşında Furkan Mizrak en genç sporcu olarak aynı parkurda yarıştı. Pegasus Windsurf Ligi 3.hafta yarışlarında Gökçeada‘da erkekler kategorisinde 4, kadınlar

kategorisinde 3 yarış yapılarak ligde 8 yarış serisi tamamlanmış oldu. Sürprizli, çekişmeli ve mücadele dolu yarışlar sonucunda Kadınlar Genel Klasmanda Fenerbahçe Spor Kulubü Yelken Şubesi sporcusu Çağla Kubat Pegasus Windsurf Ligi‘ndeki liderliğini 5.5 puanla devam ettirirken, İzmir Ferdi sporcusu Lena Aylin Erdil 9.4 puanla 2., Çeşme Altı Rüzgar Sörfü Kulubünden Dilara Uralp 3. sırada yer aldı. Erkekler kategorisinde Genel Klasmanda sıralama değişmedi. Bora Kozanoğlu Çeşme Yelken Kulubü 4.2 puanla

liderliğini sürdürürken, 2. Ertuğrul İçingir Fenerbahçe Spor Kulübü Yelken Şubesi Sporcusu 12.3 puanla 2., Arkas Spor Kulubü sporcusu Enes Yılmazer 15.7 puanla 3. oldu. Erkek, Kadın, Genç Erkek, Genç Bayan ve Master erkek kategorilerinde en iyi performansı sergileyen sporculara "Altın Karma" sertifikaları Gökçeada Belediye Başkan Vekili Dursun Atmaca tarafından takdim edildi.

PEGASUS WINDSURF LİGİ GÖKÇEADA ALTIN KARMASI

ERKEK

Bora Kozanoğlu (Çeşme Yelken Kulübü)

KADIN

Çağla Kubat (Fenerbahçe Spor Kulubü Yelken Şubesi)

GENÇ ERKEK

Can Göv (Fenerbahçe Spor Kulubü Yelken Şubesi)

GENÇ Bayan

Dilara Uralp (Çeşme Altı Rüzgar Sörfü Kulubü)

MASTER

Ertuğrul İçingir (Fenerbahçe Spor Kulubü Yelken Şubesi)

PEGASUS WINDSURF LİGİ 3. HAFTA GÖKÇEADA YARIŞ SONUÇLARI

KADINLAR 6. YARIŞ:

1. Dilara Uralp

2. Burçe Vardarlı

3. Çağla Kubat

KADINLAR 7. YARIŞ:

1. Çağla Kubat,

2. Lena Aylin Erdil

3. Dilara Uralp

KADINLAR 8. YARIŞ:

1. Çağla Kubat

2. Dilara Uralp

3. Burçe Vardarlı

ERKEKLER 5. YARIŞ:

1. Erkan Morgan

2. Can Göv

3. Bora Kozanoğlu

ERKEKLER 6. YARIŞ:

1. Bora Kozanoğlu

2. Ertuğrul İçingir

3. Remzi Kocakıran

ERKEKLER 7. YARIŞ:

1. Bora Kozanoğlu

2. Ertuğrul İçingir

3. Enes Yılmazer

ERKEKLER 8. YARIŞ:

1. Bora Kozanoğlu

2. Enes Yılmazer

3. Ertuğrul İçingir

7 il ve 16 farklı kulubü temsilen 89 erkek 18 kadın ulusal sporcunun toplam 5 hafta süren Lig için kayıt yaptırdığı yarışlar 19-21 Ağustos tarihlerinde Edirne Erikli‘de devam edecek.

Erkekler ve Kadınlar olarak iki ayrı grup olarak yapılacak yarışlar sonunda herbir ayakta alınan puanlar Lig sonunda toplanarak Türkiye Şampiyonları belirlenecek.

Kaynak: İHA