Stoch'tan Metris'e mektup var

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon yaptığı en önemli transferlerden biri olan Miroslav Stoch, Metris cezaevindeki F.bahçe başkanı Aziz Yıldırıma destek verdi.

Ezeli rakip Galatasaray’ın elinden kapılarak Sarı-Lacivertli takıma transfer edildiğinde, Türkiye’de gündemin ilk sırasına oturdu. Sezon başında beklenen performansın çok uzağında kalsa da, ikinci yarıda toparlandı. Miroslav Stoch’tan söz ediyoruz. Ya da takım içindeki lakabıyla Mino... Kanarya’nın Slovak oyuncusu yeni sezon önceki takımın durumunu ve takım içindeki tabloyu HABERTÜRK’e anlattı.

‘ONUN İÇİN OYNAYACAĞIZ’

İlk olarak başkan Aziz Yıldırım’ın durumunu değerlendiren Stoch, “Başkanımızın tutuklanması takımdaki herkes gibi beni de çok üzdü. Bunu hak etmiyor. Neler olduğunu bilemiyorum ama başkanımız Fenerbahçe için çalışan, hayatı Fenerbahçe olan birisi. Bu aşamada bize düşen tek şey, ona moral vermek. Bunun için de maçlarımızı kazanmaya, şampiyonluğa ulaşmaya bakacağız. Şunu söyleyebilirim ki, bundan sonra atacağımız her gol, alacağımız her puan başkanımız için... Onun için oynayacağız, yüzünü güldürmek için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

‘RAKİP FARK ETMEZ’


Daha sonra sözü lig ve Şampiyonlar Ligi’ne getiren Miroslav Stoch şöyle devam etti: Fenerbahçe’nin küme düşürüleceğini sanmıyorum. Zaten maçları izleyen herkes bizim kazanmak için ne kadar mücadele ettiğimizi, nefes nefese galibiyetler aldığımızı görecektir. Biz çok rahatız. Şampiyonlar Ligi için de şimdiden büyük heyecan duyuyorum. Chelsea’de Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer almama karşın forma şansı bulamamıştım. Böyle bir organizasyonda rakibin kim olduğu çok önemli değil. Barcelona da olsa, Real Madrid de olsa sahaya çıkıp Fenerbahçe’nin kalitesini göstereceğiz.