İşte sarı kırmızılıların rakipleri

Galatasaray, yeni sezona Avrupa'nın önde gelen takımları ile yapacağı karşılaşmalar ile hazırlanıyor.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlıklarının yurt dışındaki ikinci bölümünü 18-27 Temmuz tarihleri arasında Almanya'da gerçekleştirecek. Sarı-kırmızılılar, bu kamp dönemindeki ilk hazırlık maçında ise Hollanda'nın Twente takımıyla karşılaşacak. Almanya'nın Osnabrück kentindeki Osnatel Arena'daki mücadele, 20 Temmuz Çarşamba günü, yerel saatle 19.00'da (TSİ 20.00) başlayacak.

Ayrıca Galatasaray'ın, Real Madrid, Inter, Liverpool ve Twente takımları ile oynayacağı hazırlık maçlarına Yunanistan'ın ünlü takımı Olympiakos da eklendi. Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden duyurulan haberde, Galatasaray, 17 Ağustos 2011 Çarşamba günü Olympiakos ile bir dostluk maçı yapacağı açıklandı.

Olympiakos'un G. Karaiskakis Stadı'nda yapılacak olan karşılaşmanın saati daha sonra açıklanacağı ifade edilirken, "İki kulüp bu karşılaşmanın ardından İstanbul'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da bir karşılaşma daha yapılması için tarih belirleme çalışmasına devam ediyor" denildi.

İki takımın maç ve lig programına bağlı olarak saptanacak olan ikinci karşılaşmanın tarihi 2012 yılının Ocak, Haziran veya Ağustos aylarında olacak.

Kaynak: İHA