Ankaragücü, Gol Organizasyonları Denedi

2011-2012 Futbol sezonunun hazırlıklarını Hollanda‘da sürdüren Ankaragücü, kampın ikinci gününde çeşitli gol organizasyonları denedi.

Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde Arnhem yakınlarındaki Papendal Otel‘in sahasında sabah saatlerinde başlayan çalışmalar, 1,5 saat sürdü. Sarı-lacivertliler günün ilk çalışmasına ısınma koşusuyla başladı. 5‘erli gruplar halinde ayrı ayrı koordinasyona yönelik çalışmalar yapan futbolcular, 4‘e 1 pas organizasyonu; pas çalışmasının ardından kanat, şut ve gol organizasyonları denedi.

Günün ilk antrenmanı iddialı geçen şut çalışmasıyla son buldu. Şut çalışmasında istenilen düzeyde gol atamayan oyuncular ile beklenenden fazla gol yiyen kaleciler şınav cezası aldı. Hemen hemen herkesin şınav cezası aldığı idmanda tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal, malzemecileri de boş geçmedi ve takımın malzemecilerine kalecilerle birlikte şınav çektirdi. Günün ilk çalışmasında İlhan ve Murat takımdan ayrı düz koşu yaparken iyileşme sürecine giren Sapara, Melih Gökçek (Tita) ve Theo, antrenör Timur

Atalay gözetiminde yaptıkları özel çalışmayla antrenmanı tamamladı.

Ankaragücü akşam 18:30‘da (TSİ 19:30) yapacağı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını devam ettirecek.

FORVETLERE TAŞ ÇIKARTTI

Bu arada şut çalışmasında isabetli ve etkili vuruşlarıyla dikkat çeken Ankaragücü defansının tecrübeli ismi Aydın Toscalı, tüm dikkatleri üzerine çekerken teknik ekip ve takım arkadaşlarının da takdirini topladı.

Kaynak: İHA