Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig‘de mücadele eden Turgutluspor kaleci Süleyman Küçük ile anlaşmaya vardı.

Bugün Turgutlu‘ya gelen ve ayağının tozu ile antrenmana çıkan 33 Yaşındaki tecrübeli kaleci Süleyman Irlamaz Tesislerinde düzenlenen imza töreni ile resmen Turgutlusporlu oldu. İmza töreninde kulüp başkanı Murat Ayhan ve yöneticiler hazır bulundu. Başkan Murat Ayhan, Süleyman Küçük ile anlaştıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Kaleci Süleyman bilindiği gibi futbolda iyi dönemler geçiren nadir kalecilerden biri. Süleyman‘ın soyadı Küçük ama futbolda büyük. Süleyman herkes tarafından tanınan

tecrübeli bir kaleci, futbolda zirveye ulaşmış bir isim Kendisinin Turgutluspor‘a faydalı olacağına inancım tam. Süleyman bundan sonra bilgi ve birikimini Turgutluspor‘un başarısı için kullanacaktır. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Yeni transfer Süleyman Küçük, takım olarak başarılı olacaklarını ifade ederek, "Benim buraya gelmemde en büyük etken Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan ve kulüp başkanı Murat Ayhan oldu. Benim için geçen yıldan bu yana çok uğraş verdiler. İki başkanımda benim için çok özel. Yusuf Şimşek ile uzun yıllardır tanışıyoruz. Kendisiyle kardeş gibiyiz. Bu birlik ve beraberliğin bizi ilk önce 1. lige ardından da Süper Lig‘e taşıyacağına inanıyorum. Turgutluspor ve tesisleri her türlü başarının en iyisini hak

ediyor. Takım olarak başarılı olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

İç transferde Kaleci İzzet Yağız ve Özcan Çatalçam ile anlaşmaya varan Kırmızı-siyahlı takım Süleyman Küçük‘ün transferi ile de kaleci sorununu çözmüş oldu.

Futbola Yeni Salihlispor‘da başlayan Süleyman Küçük, Denizlispor, Altay, Kartalspor, Kardemir D.Ç Karabükspor ve son olarak Güngören Belediyespor formaları giydi. Kariyeri boyunca 10 kez milli formayı giyen tecrübeli file bekçisi 124 Süper Lig, 66 Bank Asya 1. Lig, 32 2. lig 18 Türkiye Kupası ve 1 kez Avrupa Şampiyonası olmak üzere toplam 251 resmi müsabakada forma giydi.

Kaynak: İHA