Ceyhan‘ın Gözü ‘İlk 8‘De

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Ceyhan Belediyespor‘da yeni sezon öncesinde hedefler yüksek tutuluyor. Yeşil-beyazlılar, ‘Play-off‘a kalıp, ‘Türkiye Kupası‘na da adını yazdırmak vurmak istiyor.

Geçtiğimiz sezon sakatlıklar ve ‘yanlış doping kararları‘ gibi bir çok talihsiz olaylar yaşadıklarını anlatan Başantrenör Atilla Keskin, söz konusu durumun belirlenen hedeflere ulaşmalarını engellediğini söyledi. Keskin, "Ancak tüm bunlar geride kaldı ve biz geleceğe bakıyoruz. Yeni sezondaysa oldukça iddialıyız. Öncelikli hedefimiz ‘ilk 8‘ içinde yer alarak, ‘Play-off‘lara katılmak olacak. Türkiye Kupası‘na da adımızı yazdırmak istiyoruz" dedi. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında takımın 8 Ağustos‘ta

toplanacağı bilgisini de veren Atilla Keskin, ilk etap kamp çalışmaları çerçevesinde kondisyoner gözetiminde kondisyon ağırlıklı idmanlar yapacakları bilgisini verdi. Öte yandan, Ceyhan Belediyespor‘da yabancı oyuncu transferinin tamamlandığı ve yerli isimler üzerinde durulduğu kaydedildi.

Kaynak: İHA