Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Futbol Lig Beyaz Grupta mücadele eden Adıyamanspor, 2011-2012 futbol sezonuna iddialı bir takım kuruyor.

2011-2012 futbol sezonu hazırlıklarını süratli bir şekilde yürüten Adıyamanspor, kaleyi Murat Uslu, Serdar Yılmaz ve Hüseyin Yüney‘e teslim ederken, defansa stoperler Cevher Toktaş ve Emrah Tanta‘yı, orta sahaya Halil Çağır Tekin ve Bank Asya 1. Lig takımlarından Tavşanlı Linyitspor‘un kaptanı Cem Kavçak‘ı renklerine bağladı. Sarı-yeşilli teknik ekip forvet oyuncusu almak için kolları sıvadı.

Adıyamanspor‘un birkaç sporcuyla görüşmelerinin devam ettiği öğrenilirken, kulüp başkanı Növfel Bozdoğan, nokta transferlerle takımı gücüne güç kattıklarını belirtti.

Bozdoğan, "Şuna kadar 8-9 transfere imza atmış bulunmaktayız. Sırf transfer yapmak için transfer yapmıyoruz. Gerçekten ihtiyaç duyduğumuz mevkilere kaliteli oyuncuları takviye ettik. Geçen sezon yaşanan sıkıntılardan ders aldık. Aynı sıkıntıları yaşamamak için bu yıl çok güçlü bir ekip kuruyoruz. Gerek kale, gerek defansa gerekse de orta sahaya kaliteli sporcuları takviye ettik. Tek eksiğimiz santrafor. Bu mevkie iki kaliteli futbolcu almayı planlıyoruz. Listemizde çok iyi futbolcular var. Bizleri

taraftarımıza mahcup ettirmeyecek kalitede oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz. Taraftarımıza da başarının gelmesi için büyük iş düşüyor. Yeni sezonda tribünlerin dolması gerekiyor. Bizleri yaz kış demeden fedakarca destekleyen taraftarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte el ele verip takımımızı bir üst lige çıkaracağız" dedi.

Kaynak: İHA