Kickboks‘ta Hamdüsena Çınar‘ın Altın Madalyası Sevince Yolaçtı

Samsun’da yapılan Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda Hamdüsena Çınar 60 kiloda Türkiye şampiyonu olarak altın madalyanın da sahibi oldu.

Samsun’da yapılan Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda Hamdüsena Çınar 60 kiloda Türkiye şampiyonu olarak altın madalyanın da sahibi oldu.

    Samsun yapılan Büyükler Lıght Contact Türkiye Kickboks Şampiyonasına Sancaktepe Belediyespor adına katılan Hamdüsena Çınar büyük bir başarıya daha imza atarak kilosunda Türkiye şampiyonluğunu elde etti. 1991 doğumlu olan Hamdüsena Çınar’ın bu başarısında, uzun süredir kulüpte disiplinli ve düzenli olarak çalışması ve hocalarının büyük etkisi olduğu belirtildi.

    2000 SPORCU ARASINDAN ALTIN MADALYAYA UZANDI

    Spor otoritelerince Çınar’ın elde ettiği bu başarının çok önemli olduğu belirtilirken elde ettiği sonucun Türk sporu için önemli olduğu vurgulandı. Türkiye şampiyonasına toplamda 60 ilden 2000 sporcu katıldı ve organizasyon 6 gün sürdü.

    Bu arada sporda diğer bir başarı ise Sakarya’da yapılan Büyükler (Bay-Bayan) Türkiye Wushu Sanda ve Taolu Şampiyonası’nda geldi. Sancaktepe Belediyespor adına katılan 3 sporcu, bir Türkiye ikinciliği ve 2 Türkiye üçüncülüğü elde etti.



    ÜÇ MADALYA DA WUSH DALINDA

    Şampiyonaya Sancaktepe Belediyespor Uzakdoğu sporları branşında üç sporcu ile katılırken ilk üçe ismini yazdıran sporcular şöyle:

    Erkeklar Sanda Türkiye üçüncüsü 75 kg’da Müşdat Aslan, Bayanlar Sanda Türkiye ikincisi +75 kg’da Eda Gürler, bayanlar Taloluda Kübra Akbulut Türkiye üçüncüsü olarak madalya aldılar.