İdmanda Elinden Telefon Düşmeyen Miller Yuvadan Uçuyor

Takımının Avusturya kampında, idmanlara bile cep telefonu ile çıkan Kenny Miller, 21 yaşındaki eşinin Türkiye‘de yaşamak istememesinden dolayı Bursaspor‘dan ayrılmak istiyor.

Mutsuz görüntüleri ile dikkat çeken, Miller için eski kulübü teklif vermeye hazırlanıyor. Bursaspor‘un ise futbolcunun gidebilmesi için 1,5 milyon Pound‘luk bonservis ücreti talep edeceği öne sürüldü.

Geçtiğimiz sezon devre arasında Yeşil-beyazlı ekibe gelen ve 2,5 yıllık sözleşmeye imza atan Miller, eşinin Türkiye‘de yaşamak istememesinin ardından zor durumda kaldı. Ailesinden uzak kalmak istemeyen tecrübeli futbolcunun Bursaspor kulübü yönetimine ayrılmak istediğini belirttiği öğrenildi. Bir yandan da eski takımı Glasgow Rangers‘ın Genel Menajeri Ally Mc Coist‘in, "O bizim için çok iyi bir oyuncu. Burada Miller‘ı herkes alır. Bursaspor‘da sözleşmesi devam ediyor. Önümüzdeki günlerde kendisi için

yeniden görüşme yapacağız. Birkaç gün içerisinde de Miller ile konuşacağız" şeklindeki açıklamaları tecrübeli futbolcunun iyice kafasını karıştırdı. Antrenmanlarda bile telefonu elinden düşürmeyen ve sürekli İskoçya ile görüşen Miller‘ın ayrılmak istediği ileri sürüldü.

Yeşil-beyazlı kulübün ise kontratı devam eden futbolcunun gidebilmesi için 1,5 milyon Pound‘luk bonservis ücreti talep edeceği iddia edildi.

"RESMİ BİR ŞEY YOK"

Öte yandan konu ile görüşlerini bildiren Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ise, "Resmi bir şey yok. Miller‘in ailesiyle ilgili bir takım sıkıntıları var. Onu çözmeye çalışıyor. Bizimle de 2 yıllık sözleşmesi bulunuyor. İlle de gitmek istiyorum derse ve istediğimiz parayı verirlerse o zaman düşünürüz. Yoksa bizde oynamaya devam eder" diye konuştu.

Kaynak: İHA