Grundig, Bundesliga'nın teknoloji sponsoru oldu

Arçelik A.Ş.'nin Grundig markası Almanya Futbol Ligi "Bundesliga"nın resmi teknoloji sponsoru oldu.

Almanya Süper Kupası da dahil olmak üzere "Bundesliga" ve "Bundesliga 2"deki maçlarda, Grundig logosu yayınlarda ekrana gelen kadro, skor, oyuncu değişimi gibi tüm grafiklere ‘eklenmiş‘ olacak. Grundig markası hem Almanya‘da, hem de önemli maçların canlı yayınıyla Avrupa‘da dünyada önemli bir görünürlüğe ulaşacak.

Bu sponsorluk kapsamında Grundig, DFL‘nin (Alman Futbol Ligi Birliği) yayın prodüksiyon birimi ve merkez ofisi için son teknolojiyle üretilmiş televizyonlar da sağlayacak.

Grundig logosu maç yayınların yanı sıra sahada da 4. hakemin kullandığı oyuncu değişimi ve ilave zamanı gösteren panolarda da yer alacak.

2012 sezonu sonunda Futbol Şampiyonası olması nedeniyle, bu yıl birçok Avrupa liginde maçlar biraz daha erken başlıyor.

23 Temmuz‘daki geçen sezonun şampiyonu Borussia Dortmund ve kupayı kazanan Shalke 04 arasında oynanacak Alman Süper Kupa finalinden itibaren Grundig, ekranlarda ve sahalarda yerini alacak.

Grundig Bundesliga sponsorluğu ile Sky, LIGA total ve Sport 1 gibi kanallarda da canlı naklen yayınlarda yerini alırken, özet görüntülerde ARD ve ZDF gibi popüler Alman TV spor programlarında yerini alacak.

Grundig Intermedia GmbH Genel Müdürü Murat Şahin, Bundesliga ile Grundig‘in ortaklığının marka için önemli bir kilometre taşı olduğunu vurguladı ve şöyle devam etti: "Bundesliga sadece Almanya‘da değil, aynı zamanda uluslararası alanda da yakından izlenen önemli bir lig. Bu sponsorluk başta futbola düşkün Almanlar olmak üzere dünyadaki milyonlarca futbol izleyicisi arasında popülerliğimizi arttıracaktır. Grundig‘de teknoloji ve spor bir araya gelerek ve güçlü bir takım oluşturacak. Grundig teknolojisi

Bundesliga yayınlarını prodüksiyon aşamasından itibaren destekleyecek" dedi.

Kaynak: İHA