Bursaspor Futbol Okulu Yaz Dönemi 1. Etabı Sona Erdi

Bursaspor Futbol Okulu‘nun 27 Haziran - 13 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirdiği 1. yaz dönemi etabı sona erdi. 600 öğrenci sertifikasını aldı.

Bursaspor Futbol Okulu‘nun 27 Haziran - 13 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirdiği 1. yaz dönemi etabı sona erdi. 600 öğrenci sertifikasını aldı.

Merinos Stadı‘nda gerçekleştirilen sertifika törenine, Kulüp Genel Sekreter Recep Bölükbaşı, Genel Menajer Adil Cenkçiler, Tesislerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kara‘nın katıldı. Sertifika töreninin ardından velilerin katıldığı "Baba-Oğul" karşılaşması renkli görüntülere sahne oldu.

Tesislerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kara, kulübün alt yapısınının çok iyi bir seviyede olduğunu belirterek, "Geleceğin yıldızlarını burda yetiştiyor olmaktan dolayı çok mutluyuz. Ayrıca futbol okulumuzdaki antrenmanları ailelerinde gelip izlemesi hem çocuklarının yanlarında olması açısında hemde sosyal bir ortam oluşturma açısından bizleri çok mutlu etmekte." dedi.

Bursaspor Futbol Okulu Genel Kordinatörü Hakan Cenkçiler ise bu dönem sonuna biraz renk katmak istediklerini kaydetti. Bu doğrultuda "Baba-Oğul" adı altında bir karşılaşma düzenledikleri hatırlattı. Cenkçiler, sözlerine şöyle devam etti: "Baba-Oğul karşılaşması beklenenden fazla çekişmeli geçti. Önümüzdeki hafta Pazartesi günü 2. dönem başlıyacak ve bu çocukların bir çoğu devam edecekler. Yeni döneme çok talep var buda bizim alt yapı olarak yüzümüzü güldürüyor. Yeni gelen her öğrenci yeni bir yetenek olabiliyor ve içlerinden bu dönem 4-5 tane öğrencimizi keşfettik bile, biz onlara temel eğitimi verdikten sonra futbol hayatlarında yukarıya doğru ilerleyecekler."