Beşiktaş‘ın Avusturya Kampı Sürüyor

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya‘nın Leogang kentinde sürdüren Beşiktaş, hazırlıklarına sabah yaptığı antrenman ile devam etti.

Şike soruşturması kapsamında gözaltında bulunan Tayfur Havutçu‘nun yokluğunda yardımcı antrenörlerin yönettiği ve 1,5 saat süren antrenmana sakalığı bulunan Ersan Gülüm‘ün yanı sıra milli takıma katılmak için İstanbul‘a dönen Atınç Nukan katılmadı. Hazırlık maçında ayağına darbe alan Guti ise MR çekileceği için tedbir amaçlı olarak antrenmana dahil edilmezken, İbrahim Toraman ve Mehmet Akyüz de takımdan ayrı koşu çalışması yaptı.

Koşu çalışmasıyla başlayan antrenmanda sırasıyla kuvvet ve denge çalışmaları yapıldı. Daha sonra alan savunması ve kontrollü pas idmanı yapan Siyah-beyazlılar, yarım sahada yapılan taktik maç ile antrenmanı tamamladı.

Beşiktaş, çalışmalarına yarın sabah 10.00‘da basına açık olarak yapacağı idman ile devam edecek. Siyah-beyazlılar, yeni sezon hazırlıkları kapsamında, yarın akşam TSİ ile 20:00‘de FC Pinzgau Saalfelden ile bir hazırlık maçı oynayacak.

Kaynak: İHA