Aykut Kocaman Basın Açıklaması Yaptı

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Belçika'da üçlü bir turnuvaya katılacak olan Fenerbahçe takımı yarın ilk maçına çıkacak. Teknik Direktör Aykut Kocaman turnuva öncesi basının karşısına çıktı.

Aykut Kocaman Basın Açıklaması Yaptı
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Belçika’da üçlü bir turnuvaya katılacak olan Fenerbahçe takımı yarın ilk maçına çıkacak. Teknik Direktör Aykut Kocaman turnuva öncesi basının karşısına çıktı.
Şampiyonlukla biten sezonun başlangıcını Belçika’nın Genk şehrinde yaptıklarını hatırlatan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Sezona Belçika’da başlayıp, Sivas’ta çok başarılı bir şekilde bitirdik. Yine Topuk Yaylası’ndaki antrenmanlardan sonra şimdi yine Belçika’ya geldik. Bu sefer Brüksel’deyiz." dedi.

FUTBOLUN İÇİNE GİRİYORUZ

Aykut Kocaman, şike iddialarıyla gündeme gelmelerine de değinerek, özellikle son dönemlerdeki futbol dışındaki yoğunlaşmaların dışına çıkıp, tamamen futbolun içine doğru adım atmaları gerektiğini ifade etti. Pek çok oyuncuyu çeşitli nedenlerden dolayı İstanbul’da bırakmak zorunda kaldıklarını ifade eden Kocaman, "Geçtiğimiz pazardan bu yana yaşanan süreç futbol haricinde her şeyin olduğu bir süreçti. Antrenmanlarımızı iyi bir şekilde yaptık ama transferler adına bir şey yoktu. Artık futbolun içine giriyoruz, girmek zorundayız." şeklinde konuştu.

Yeni sezon hazırlıklarını Belçika’da sürdüren Fenerbahçe, burada üçlü turnuvaya katılacak olan sarı lacivertliler, Brüksel yakınlarındaki Tubize kasabasında Hollanda’nın Twente ve Belçika’nın Standard Liege takımlarıyla karşılaşacak. Turnuvadaki ilk maç yarın akşam TSİ ile 21.00’da Twente ile Fenerbahçe arasında oynanacak. Fenerbahçe, Cumartesi de Standard Liege takımı ile karşı karşıya gelecek.