Denizlispor‘dan İmza Şov

Denizlispor prensipte anlaştığı 5 futbolcuyla imza töreni düzenledi.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, transfer çalışmalarına hız verdi. Güvenç Kurtar‘ı takımın başına getiren Denizlispor, teknik heyetin isteği doğrultusunda 5 oyuncu ile anlaşma sağladı. Union Berlin‘den Hüzeyfe Doğan, Kenan Şahin, Beşiktaş‘tan Doğukan Pala ve Furkan Şeker, Çaykur Rizespor‘dan da Ercan Ünal ile anlaşma sağlayan Denizlispor bu oyuncular için imza töreni düzenledi.

Furkan Şeker U-19 milli takımda bulunduğu için imza törenine katılmazken diğer futbolcular törenda hazır bulundu. Denizlispor Transfer Komitesi Başkanı Feridun Basmacı yeni oyuncularla birlikte daha güçlü olduklarını belirterek, "Gerek ekonomik şartlarda, gerek teknik şartlarda transfer yapmanın zorluklarına rağmen Denizlispor‘un layık olduğu futbolcuları alma gayreti içindeyiz. Sizin huzurunuzda 4 futbolcuyla imza atıyoruz. Kısmet olursa da birkaç gün içinde çalışmalarımız nihayet bulacak. Davraz

kampına kadromuzu tamamlamış bir şekilde gideceğiz. Kamp döneminde başka transfer de yapacağız" dedi.

Şike iddialarının da sorulduğu Basmacı, Denizlispor olarak bu konuda yorum yapmadıklarını ve yapmayacaklarını söyledi.

Futbolculardan Kenan Şahin, Hüzeyfe Doğan, Doğukan Pala ve Ercan Ünal 2‘şer yıllık sözleşme imzalarken, U-19 milli takımda bulunan Furkan Şeker‘in de Denizli‘ye gelir gelmez imza atacağı öğrenildi.

Kaynak: İHA