Beşiktaş, İlk Hazırlık Maçından Galibiyetle Ayrıldı

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya‘da sürdüren Beşiktaş, ilk hazırlık maçında Avusturya 3. Lig ekiplerinden SV Austria Salzburg takımını İbrahim Toraman, Holosko ve Bebe‘nin golleriyle 3-1 mağlup etti.

Beşiktaş, yaklaşık bin taraftarın da destek verdiği ilk hazırlık maçına şike operasyonu kapsamında ifadesi alınmak üzere dün İstanbul‘a giden teknik direktör Tayfur Havutçu‘dan yoksun çıktı. Havutçu‘nun yokluğunda Siyah-beyazlı takımın başında yardımcı antrenör Roland Koch yer aldı.

Karşılaşmada Beşiktaş‘ın ilk golünü atan kaptan İbrahim Toraman, maç sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Hazırlık maçında önemli olan skor değil, hocanın istediklerini sahaya yansıtmamız önemli. Yeni katılan arkadaşlarla ve eski oyuncularla iyi antrenman maçı oldu. Diğer maçlarda tempomuzu yakalayıp gerçek Beşiktaş‘ı taraftarlarımıza izleteceğimize inanıyorum. Geçen yıldan kalma daha çok eksiklerimiz var. Takım disiplinini oturtmamız gerekiyor. Herkesin defans yapıp, herkesin ofansa katılması

gerekiyor. Bunu yaptığımızda çok iyi takım olacağımıza inanıyorum ama bunu henüz yapmış değiliz" diye konuştu.

Yeni transferlerden Mustafa Pektemek de takıma alışmaya başladıklarını belirterek, "Daha yeni başlıyoruz. Maç içinde iyi şeyler yaptık. İnşallah böyle devam ederiz. Kendi adıma da iyi başladığımı düşünüyorum. İyi mücadele sergilediğime inanıyorum" dedi.

Kaynak: İHA