Ertuğrul Sağlam‘dan Kaybedene Şınav

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya‘da sürdüren Bursaspor, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti. Öğrencilerine 20 dakika kadar 10 pas bir gol çalışması yaptıran Sağlam, kaybeden futbolcuya ceza olarak şınav çektirdi.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenmanda Yeşil-beyazlı futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Antrenmana istasyon çalışmasıyla başlayan Yeşil-beyazlı futbolcular daha sonra 5‘e 2 pas pres çalışmasıyla idmanı sürdürdü. Takıma yeni dahil olan İbrahim Kaş, Steau Bükreş maçında 45 dakikadan fazla oynayan Svensson, Ömer Erdoğan, Turgay, Kirita, İbrahim ile sakatlığı bulunan Vederson takımdan ayrı düz koşu yaptıktan sonra antrenmanı tamamladı.

Diğer futbolcular pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Miller, Ozan İpek ve Ahmet Arı‘nın yer aldığı takım ile Sercan, Volkan ve İbrahim‘in bulunduğu takım kıran kırana mücadele etti.

Millerin takımı altın golle Sercan‘ın bulunduğu takımını yenerken, genç futbolcu Ahmet Arı attığı golden sonra timsah yürüyüşü yaptı. Diğer futbolcular ise Ahmet Arı‘nın üzerine atlayarak galibiyeti kutladı.

Kaynak: İHA