Selçuk Aydın, Göppingen‘de Ringe Çıkıyor

IHA0087E5B-SPO/10-TEM-0021-0A9E


- SELÇUK AYDIN, GÖPPİNGEN‘DE RİNGE ÇIKIYOR

VEDAT ALYAZ
STUTTGART- Türk boks tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı boksörü sayılan Selçuk Aydın, 15 Temmuz Cuma akşamı Almanya‘nın Göppingen kentinde ringe çıkıyor.
Stuttgart‘ta dünya şampiyonluğu için hazırlıklarını sürdürmekte olan Aydın, hayranlarından gelen yoğun istek üzerine Göppingen kentinde ringe çıkmaya karar verdi. Yaklaşık üç aydan beri Stuttgart‘taki kampta idmanlarını sürdüren boksör hazırlık mahiyetindeki bu müsabaka boks dünyasının gözetimi altında olacak. Özellikle Amerikalı rakiplerine gözdağı niteliğindeki bu müsabaka, şampiyon boksör için de iyi bir hazırlık karşılaşması niteliğinde. Bu güne kadar 21 kez profesyonel ringlerde dövüşen Selçuk,
bunlardan 16‘sını nakavtla olmak üzere hepsini kazanmayı başardı.
Göppingen‘deki gecede ayrıca Türk boksunun büyük yeteneklerinden birisi olan Erkan Teper de ağır sıklette mücadele edecek. Teper, Dünya Kıtalar Arası kemeri için ringe çıkacak. Teper, bu kemeri kazanması durumunda Ağır Sıklette Sinan Şamil Sam‘dan sonra bu kemeri kazanan ikinci boksör olarak tarihe geçecek. Ayrıca gecede Fırat Arslan ve Asiye Özlem Şahin de ringe çıkacak. Özlem Şahin, bayanlarda hafif sıklet kemeri için yumruk sallayacak.
(EMR-EMR-S)

10.07.2011 10:42:39 TSI
NNNN

Kaynak: İHA