Tolga Zengin: Efsane olacağız

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi kaptanlığa getirilen Tolga, tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Tecrübeli kaleci, “Bu başarıyı yakalayıp hocamız Şenol Güneş gibi efsane olmak istiyoruz” dedi.

Trabzonspor’un Hollanda kampı öncesi takım kaptanlığı görevi verilen tecrübeli kalecisi Tolga Zengin, “Takım olarak en büyük hedefimiz, şampiyonluğa ulaşıp teknik direktörümüz Şenol Güneş gibi efsane haline gelmek” dedi.

Tek hedeflerinin Güneş gibi bu başarıya ulaşmak olduğunu vurgulayan Zengin, “Şenol Güneş gibi büyük ve efsane bir kalecinin hocamız olması bizim için büyük bir gurur. Keşke onun dönemlerine yetişebilseydim. Keşke ben de, bizler de onun gibi efsane olabilsek. Bu sezon şampiyon olursak bize de 20 sene sonra efsane derler. Ben aslen Gümüşhaneli’yim ama Trabzon’da büyüdüm. Trabzon çocuğuyum. Trabzon insanına aşığım. O yüzden tüm Trabzonluların ve Trabzonsporlular’ın hasretine son vermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Süper Lig’de geçen sezon oynadıkları Eskişehirspor maçını asla unutamadığını belirten tecrübeli file bekçisi konuşmasını şöyle noktaladı: “Unutamadığım maçlar arasında Eskişehirspor maçı ilk sırada geliyor. Çünkü orada burnum kırılmıştı. Hatta o maçta doktorumuza da tepki göstermiştim. Maça devam edemeyeceğimi söylediğinde, sinirlendim. Saniyeler bile bizim için önemliydi ve maça devam ettim. Ama kazanamadık. Eskişehirspor maçında bize yakışan şekilde oynadık. Ancak olmadı.”

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Futbol Federasyonu’nun Yeni Başkanı Mehmet Ali Aydınlar için bir açıklama yaptı. Bordo-mavili kulübün açıklaması şöyle: “Liste oluşum aşamasında kulübümüzden gelen 3 ismin 2’sinin asil, 1’inin yedek listede bulunması teklifi Aydınlar tarafından önceden taahhüt edilmesine rağmen, sadece Önder Karaduman’a yönetim kurulu aday listesinde yer verilmiştir. Bizim tepkimiz Önder Karaduman’a değil, Mehmet Ali Aydınlar’ın tutumunadır. Önümüzdeki süreçte Aydınlar’a ve yönetimine bol şanslar diliyor, yolunun açık olmasını temenni ediyoruz.