Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig takımlarından Çorumspor iç ve dış transferde anlaşmaya varılan 5 futbolcu ile sözleşme imzalandı.

Kırmızı-siyahlı ekibe geçen sezon devre arasında Konyaspor‘dan transfer edilen Oğuz‘la yapılan görüşmeler sonucunda 2 yıllık yeni bir sözleşme imzalandı. Transfer Komitesi‘nin önceki gün görüşerek anlaşma sağladığı Vedat ve kaleci Emrah ile birlikte daha önce görüşülen ancak anlaşma sağlanamayan Orhan‘la bugün yapılan görüşme sonunda kesin anlaşma sağlandı ve resmi sözleşmeler imzaladı.

İmza töreninde konuşan Transfer Komitesi üyesi Yusuf Ahlatçı, önceliği iç transfere verdikleri ve bu doğrultuda devam eden görüşmelerde üç isimle kesin anlaşma sağladıklarını söyledi. Ahlatçı, Emrah Yılmaz ile 3, Orhan ile 2, Vedat ilede bir yıllık anlaşma sağladıklarını ve resmi imzayı attırdıklarını söyledi.

Üç Çorumlu futbolcuda yeniden Çorumspor‘la sözleşme imzalamaktan duyduklarını memnuniyeti dile getirerek antlaşmanın her iki tarafada hayırlı olması dileğinde bulundular.

Çorumspor‘da dış transferde ilk imzayı Alanyaspor‘dan Ali Akdemir attı. Uzun süredir görüşülen Ali Akdemir Çorum‘a gelerek kırmızı siyahlı ekiple ile masaya oturdu. Yapılan görüşmeler sonunda antlaşma sağlanan Ali Akdemir kendisini 2 yıllığına Çorumspor‘lu yapan imzayı attı.

Çorumspor Tesisler Sorumlusu Tuncay Yılmaz‘ın katıldığı törenle imzayı atan Ali Akdemir antlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olması dileğinde bulundu. 1982 doğumlu olan Ali Akdemir, Boluspor‘da ilk profesyonel imzayı attıktan sonra sırasıyla Maltepe, Adıyamanspor, Çankırı Belediyespor ve son iki sezondurda Alanyaspor‘da forma giydi.

Kaynak: İHA