Javier Mascherano: Copa America'da coşacağız

Barcelona'nın Arjantinli futbolcusu Javier Mascherano, ülkelerinde düzenlenecek Copa America öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu.

Arjantinli orta saha oyuncusu Javier Mascherano, kendi ülkelerinde düzenlenen Copa America'da, taraftarlarının da desteğiyle mutlu sona ulaşacaklarına inanıyor.

Bugün Bolivya ile oynayacakları açılış maçı öncesinde konuşan Mascherano; Lionel Messi, Carlos Tevez ve Ezequiel Lavezzi gibi yıldızların da takıma büyük katkı yapacağı görüşünde.

Arjantin'de basın mensuplarına konuşan Barcelonalı futbolcu, "Yeni bir teknik adamlayız ve takımdaki birçok oyuncu değişti. Artık yeni hedeflerimiz var. Taraftarlarımızın da bize çok destek olacaklarına eminim. Kendi ülkemizde düzenlenen bu turnuvada kupayı kaldırmak istiyoruz." dedi.

Takımdaki yıldız isimlere de değinen Mascherano, "Kadroda çok önemli, dünya çapında yıldızlar var ve büyük güç katacaklar. Özellikle hücum hattımız patlamaya hazır bomba gibi. Hepsi Avrupa'nın en büyük liglerinde oynuyorlar. Copa America'da, ne kadar güçlü bir takım olduğumuzu göstereceğiz." şeklinde konuştu.

Javier Mascherano: Copa America'da coşacağız