Gediz‘in Gururu Talha Eraslan Ve Özgür Türkmen Galatasaray‘a Transfer Oldular

Kütahya‘nın Gediz ilçesinde, sporseverlerin gurur kaynağı haline gelen Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri Talha Eraslan ve Özgür Türkmen Galatasaray Spor Kulübü Yıldız Erkekler Voleybol Takımı oyuncusu oldular.

Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Demir, bu yıl Atatürk İlköğretim Okulu‘ndan mezun olan Talha Eraslan ve Özgür Türkmen‘in iki yıl önce Yaz Spor Okulu kurslarında başladıkları voleybol antrenmanlarının ardından karşılaştıkları tüm müsabakalarda ilçenin gurur kaynağı haline geldiklerini söyledi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Oğuz Akalan eşliğinde 20-23 Haziran 2011 tarihleri arası düzenlenen Galatasaray Yıldız Erkeler Voleybol Takımı antrenmanlarına katılan Talha Eraslan ve Özgür Türkmen‘in kulüp yöneticileri tarafından büyük beğeni kazandıklarını belirten Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Demir, öğrencilerin Temmuz ayından itibaren Galatasaray Spor Kulübü sporcusu olacaklarını, bundan sonraki öğrenim hayatlarını İstanbul‘da sürdüreceklerini ifade etti.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Demir, "İlçemizin gurur kaynağı olan öğrencilerimiz tüm masrafları kulüp tarafından karşılanacak. Ayrıca, Talha Eraslan Yıldız Erkekler Voleybol Milli Takım Kampına davet edilmiştir. Diğer taraftan 18-25 Temmuz 2011 tarihlerinde Ankara‘da düzenlenecek olan kampa katılacak olan öğrencilerimiz hiç bir kulüp desteği görmeden bu başarıları elde ederek Gediz‘in gurur kaynağı olmuşlar ve tüm sporseverlerin gönlünde taht kurmayı başarmışlardır. Kendilerine bundan sonraki

hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Gediz Atatürk İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Oğuz Akalan da, büyük emek sarf ederek yetiştirdiği Talha Eraslan ve Özgür Türkmen‘i aileleriyle birlikte kendi elleriyle Galatasaray Spor Kulübü‘ne teslim edeceğini söyledi.

Öğrencilerinin gösterdiği üstün başarıdan büyük memnuniyet ve gurur duyduğunu dile getiren Beden Eğitimi Öğretmeni Oğuz Akalan, "Gecemizi gündüzümüze katarak, spor salonundan çıkmayarak Gediz gibi bir yerde mesleğimizin gereğini yapmaya çalışıyoruz. Tabi öğrencilerimizin üstün gayreti de başarıları sırlamış oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki spor hayatlarında inşallah yolları açık olur" dedi.

Kaynak: İHA