Fenerbahçe, Yeni Sezonun İlk Antrenmanını Yaptı

Spor Toto Süper Lig 2010-2011 şampiyonu Fenerbahçe, yeni sezonunun hazırlıklarına bu akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri‘nde yaptığı antrenmanla başladı.

Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçen futbolcular ile teknik ekip, akşam saatlerinde yeni sezonun ilk antrenmanı için toplandılar. Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenmana genç oyuncular Mehmet Topçu, Recep Niyaz, İlyas Yılmazel ve Aykut Kıratlı da katıldı.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman topla yapılan koordinasyon çalışması ile devam etti. Hafif tempolu koşu ile devam eden antrenmanda 4 gruba ayrılan oyuncular top kapma ve pas çalıştılar. Hafif tempolu bir koşunun daha ardından oyuncular çift kale maçla sezonunu ilk antrenmanını tamamladılar.

Kaleciler Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Ertuğrul Taşkıran ile Aykut Kıratlı koordinasyon çalışmasının ardından Kaleci Antrenörü Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalıştı. Murat Öztürk ile çalışmalarını tamamlayan kaleciler ardından çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.

Antrenmana henüz ülkesinden dönmeyen Daniel Güiza katılmazken, geçtiğimiz sezonun amamlanmasıyla birlikte Milli Takımlarda görev yapan oyuncular, Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Semih Şentürk ise çalışmalara 7 Temmuz 2011 Perşembe günü katılacak.

Uruguay Milli Takımı‘nın kaptanı Lugano ve Brezilyalı oyuncu Andre Santos ise bu yıl Arjantin‘in ev sahipliğinde düzenlenen Copa America‘da görev almaları sebebiyle çalışmalara sonradan dahil olacak.

Fenerbahçe yeni sezonun hazırlıklarına 2 Temmuz Cumartesi günü (yarın) Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri‘nde yapacağı iki antrenmanla devam edecek. Saat 10.00‘da başlayacak antrenman basın mensuplarına açık, saat 18.00‘de başlayacak antrenman ise basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.

Kaynak: İHA