Fatih Terim Sözleşme İmzaladı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim‘in imza töreni, 2. Başkan Ali Dürüst‘ün de katılımı ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena‘da düzenlendi.

2. Başkan Ali Dürüst imza töreninde yaptığı açıklamada, geride kalan sezonun kendileri için acı verici olduğunu aktarırken, "Biz bundan ders çıkarmayı öngördük. Sportif, mali ve idari açılardan yapılanma gerekiyordu. Öncelikle Florya‘yı ve futbol takımımızı emin ellere teslim etmek hepimizin düşüncesiydi. Dolayısıyla ilk ve tek tercihimiz olan Fatih Terim‘le görüştük. teklif götürdük demiyorum, görüştük. Sayın Terim de, madem ihtiyacınız var dedi ve görüşmelerimize durumu düzeltme yolunda devam edildi.

Aramızdaki mutabakatı Seyrantepe kompleksimizde şereflendirmek, hem de hocamıza kendi başkanım ve kulübüm adına hoş geldin, hayırlı olsun demek için buradayız. Gerçi hoş geldin dememem gerekiyor, çünkü o buranın ev sahibi. İnşallah başarılı olacağız‘‘ şeklinde konuştu.

İmza töreninin ardından Galatasaray Profesyonel Futbol A Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, medya mensuplarının sorularını cevaplandırdı:

"GALATASARAYLI FATİH YUVASINA DÖNMÜŞTÜR"

Fatih Terim ilk olarak yuvaya döndüğünü vurguladı ve, "Hepimizin hedefi aynı, tüm Galatasaraylıların olduğu gibi bizim de hedefimiz başarı. Başarı için bir çok yöntem var. Bu yöntemlerden bazıları da bizim arkadaşlarımızla beraber nasıl halledebiliriz dediğimiz yöntemler olacak. Eksikleri görüp süratli üzerine gitmeye çalışacağız. Bir telaşımız yok ama acelemiz var, onu da biliyoruz. Galatasaraylı Fatih yuvasına dönmüştür" dedi.

"FLORYA‘YI ASLAN YUVASI HALİNE GETİRECEĞİZ"

Galatasaray‘ın başarısı için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade eden Terim, "Florya‘yı Aslan yuvası haline getirmeyi düşünüyoruz. Florya‘nın anahtarı yoktur, Florya Galatasaray‘ındır. Hepimizi sevince boğacak yeni başarılar elde etmeliyiz, onun için buradayız" diye konuştu.

Kaynak: İHA