Copa America Arjantin Bolivya beraberliği ile başladı

Merakla beklenen Copa America sabaha karşı oynanan Arjantin Bolivya maçı iile başladı. Copa America'nın açılış maçında Arjantin ve Bolivya sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Copa America (Son Detaylar)

Copa America sabaha karşı oynanan Arjantin Bolivya maçı ile start aldı. Copa America'nın açılış maçında gülen taraf olmadı. Bolivaya Copa America'da favori gösterilen Arjantin ile 1-1 berabere kalrak büyük bir sürprize imza attı.

İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmada konuk takım Bolivya mücadelenin 48. dakikasında Edivaldo'nun attığı gol ile 1-0 öne geçerken, Arjantin takımı bu gole mücadelenin 76. dakikasında Sergio Agüero'nun attığı gol ile cevap verdi.

Bu sonucun ardından her iki takımda 1'er puan aldılar.

Arjantin'in dünyaca ünlü oyuncusu Messi bu maçta fazla bir varlık gösteremezken, Bolivya'da Edivaldo ve Moreno kaleciyle karşı karşıya kalınan iki pozisyondan da yararlanamadı.

Takımların sahaya çıktığı ilk 11'ler;

Arjantin: 23-Romero, 4-Burdisso, 6-Milito, 8-Zanetti, 17-Rojo, 5-Cambiasso(46. dakika Di Maria), 14-Mascherano, 19-Banega, 10-Messi, 11-Tevez, 21-Lavezzi(71.dakika Agüero)

Bolivya: 1-Arias, 16-Raldés, 4-Álvarez, 3-Gutiérrez, 5-Rivero, 10-Vaca(64. dakika Chavez), 21-Campos(80. dakika Arce), 6-Flores, 15-Robles, 9-Martins, 7-Rojas(90. dakika Cardozo)

ARJANTİN - BOLİVYA MAÇININ GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Copa America Arjantin Bolivya beraberliği ile başladı