Fenerbahçe'nin Yobo için yaptığı ikinci teklif de reddedildi

Fenerbahçe'nin sezon başında Premier Lig ekiplerinden Everton'dan kiraladığı ve Sarı-lacivertlilerin şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Nijeryalı savunma oyuncusu Yobo için yaptığı ikinci teklifin de reddedildiği öğrenildi.

Fenerbahçe Kulübü‘nün kiralık olarak forma giyen Nijeryalı savunma oyuncusu Joseph Yobo‘yu takıma kazandırmak için yapılan görüşmeler İngiliz ekibi Everton‘ın fiyat arttırması nedeniyle çıkmaza girdi. Fenerbahçe‘nin ilk etapta 2 milyon pound önerdiği Yobo için ret cevabı veren Everton, Sarı-lacivertlilerin ikinci teklifi olan 2,5 milyon poundu da kabul etmedi. İngiliz Daily Mirror Gazetesi, Everton‘ın Yobo‘nun bonservis bedeli için 6 milyon poundda ısrar ettiğini Fenerbahçe‘nin ise orta bir yol bulmak için görüşmelerini sıklaştırdığını okurlarına aktardı.

Kariyerinde Standar Liege, Marsilya ve Everton formaları giyen 30 yaşındaki Yobo ilk şampiyonluğunu Fenerbahçe formasıyla yaşamıştı. Nijerya Milli Takımı‘nın da formasını 79 maçta giyen Yobo, daha önce yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe‘de çok mutlu olduğunu ve İngiltere‘ye dönmek istemediğini söylemişti.

Kaynak: İHA