‘Zirvedekiler‘ Ödüllerini Aldı

Çukurova Bölgesi‘nde yayın hayatını sürdüren ve bölgede başta Mersin olmak üzere 8 ayrı ilde ilgi gören; ‘cukurovaexpres.com‘ adlı internet sitesince organize edilen; ‘Zirvedikiler 2011 Ödülleri‘ sahibini buldu.

Sitenin kuruluşunun 3. yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ödül törenineyse Atlıhan Oteli ev sahipliği yaptı. Spor, ekonomi ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerini buluşturan gecede objektiflere de birbirinden renkli görüntüler yansıdı. Gecede Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü eski Yönetim Kurulu Üyesi Saadettin Saran‘ın, Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren‘e ödülünü takdim etmesi gecede en çok ilgi gören an oldu. Saadetin Saran,

böylesine önemli bir ödülü Düren‘e takdim etmenin haklı gururunu yaşadığını dile getirirken, Mete Düren ise, "Futbolun güzel tarafı bu. Her ne kadar farklı kulüplerin yöneticiliği yapmış olsak da aynı ortamda bir araya gelebiliyoruz. İşte futbolun güzelliği de burada yatıyor" dedi.

Gecede ödül aranlar arasında Gençlerbirliği Teknik Direktörü Giray Bulak da yer aldı. Çukurova Expres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Burak Karataş, gecede yapmış olduğu konuşmasındaysa kuruluşlarından bu yana geçe 3 yıllık zaman diliminde ilkeli duruşlarını sürdürdüklerini belirterek, boyun eğmeyen ve dik bir duruş ortaya koyarak, gazeteciliğin ilkelerini yerine getirip, halkın haber alma özgürlüğünün de en büyük savunucusu olduklarını anlattı. Organizasyon Sorumlusu Nedim Delibaş ise, spor, siyaset ve ekonomi

dünyasını buluşturan bir geceye imza attıklarını, burada ortaya konulan birlik ve beraberliğin tüm Türkiye‘ye örnek olacağına inandığını belirterek, ‘cukurovaexpres.com‘ adlı internet sitesi ve yine aynı ismi taşıyan haftalık yaygın organının, bundan sonra okuyucularından alacağı güçle yolunda emin adımlarla ilerleyeceğini söyledi.

Kaynak: İHA