Trabzon‘da 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları Hazırlıkları

Trabzon‘da 23-30 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları çalışmaları tüm hızıyla sürerken, aralarında ünlü spor yazarı ve televizyon dizi oyuncularının yer aldığı İstanbul‘dan gelen çok sayıda davetli yapımı süren tesisleri gezdi.

Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları Genel Koordinatörü Nihat Doker nezaretinde ilk olarak misafirler, Pelitli beldesinde yaptırılan Hayri Gür Kapalı Spor Salonu‘nu gezdi. Kurtlar Vadisi dizisinde "Abdulhey" karakterini canlandıran Kenan Çoban, dizi oyuncularından Hüseyin Avni Danyal, Hasan Kaçan, ses sanatçısı Sinan Özen, Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ve çok sayıda spor yazarı salonu gezerken, tesise hayran kaldılar. Burada bir süre basketbol oynayan misafirler daha sonra Genel Koordinatör

Nihat Doker tarafından tesislerle ilgili bilgilendirildi. Gezi sırasında EYOF 2011 maskotu Hamsi de gezinin neşe kaynağı oldu.

Kurtlar Vadisi dizi oyuncusu Kenan Çoban, dizideki başarısını basket sahasına yansıtamazken ilk defe geldiği Trabzon‘u çok beğendiğini söyledi.

Misafirler daha sonra sırasıyla Yomra ilçesi ile Akçaabat ilçesinin Söğütle beldesinde yapımı son aşamaya gelen tesisleri gezdiler.

Kaynak: İHA