Mallorca'dan Güiza'ya yeşil ışık

Birkaç gün önce Mallorca'ya dönmek istediğini söyleyen ve bu uğurda para kaybetmeyi de göze alacağını belirten İspanyol oyuncunun çağrısına eski kulübü sessiz kalmadı. Antrenör Nadal bu transfere sıcak baktıklarını açıkladı

Birkaç gün önce Mallorca'ya dönmek istediğini söyleyen ve bu uğurda para kaybetmeyi de göze alacağını belirten Güiza'nın çağrısına eski kulübü sessiz kalmadı. Marca gazetesine konuşan Mallorca antrenörü Miguel Angel Nadal, eski futbolcularının dönüşüne sıcak baktıklarını ifade ederek, "Güiza gibi bir golcüyü kadromuza katmak bizi mutlu eder. Fenerbahçe ile anlaşabilirsek transfer gerçekleşebilir ve bu iki taraf için de iyi bir karar olabilir" dedi.

Mallorca Teknik Direktörü Michael Laudrup'un yardımcılığını yapan ve ünlü tenisçi Rafael Nadal'ın da kuzeni olan Miguel Angel Nadal ayrıca Güiza'nın yaptığı açıklamanın kendilerini çok memnun ettiğini de itiraf etti. 44 yaşındaki çalıştırıcı, "Bir oyuncunun çıkıp da takımımıza gelmek istediğini söylemesi gerçekten çok önemli ve mutluluk verici bir gelişme" ifadelerini kullandı.

Bu arada Fenerbahçe Kulübü'nün de Güiza'ya her türlü kolaylığı sağlayacağı ve bonservis ücretinde 3.5 milyon euroya kadar inebileceği öğrenildi.