Hiddink'in menajerinden şaşırtan açıklama

Uzun süredir İngiliz ekibi Chelsea'ye transfer olacağı konuşulan A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'le ilgili her gün yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Hiddink‘in menajeri Cees van Nieuwenhuizen, Hollandalı teknik adamın Chelsea‘ye transfer olmasının an meselesi olduğu iddialarının ağırlık kazandığı dönemde ilginç bir açıklama yaparak Hiddink‘in Türkiye‘de mutlu olduğunu ve kontratı bitene kadar da ayrılmayı düşünmediğini bildirdi. Cees van Nieuwenhuizen, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Brüksel‘de Belçika‘dan alınan 1 puan dolayısıyla Hiddink çok mutlu. Çünkü Avrupa Şampiyonası yarışında yeniden iddialı duruma geldiler. Transfer konusunda ise şunu söyleyebilirim ki aslında hiçbir şey değişmedi. Daha önce de söylediğim gibi Hiddik‘in önümüzdeki yıl Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor. Haftalardır söylediğimiz gibi Hiddink ayrılmayı düşünmüyor. Ancak bazıları kendi hikayelerini yazmaya devam ediyorlar. Ancak gerçek bu" dedi.

Bu arada İngiliz medyası ise Hiddink üzerinden iddialarını sürdürmeye devam ediyor. Bugün İngiliz basınında yer alan ağırlıklı haberlerde Hiddink‘in Chelsea‘yle sözleşme imzalamaya çok yakın olduğu savunuldu. Chelsea yönetiminin ise Hiddink‘te çıkabilecek pürüz ihtimaline karşı Mark Hughes ve Harry Redknapp isimlerini gündeme aldığı bildiriliyor.

Kaynak: İHA