Gökhan Töre Hamburg ile anlaştı

Chelsea forması giyen Gökhan Töre, önümüdeki sezon Hamburg forması giyecek.

Hamburg, Chelsea’nin gençlerini transfer etme politikasını sürdürüyor. Belçika maçının kadrosuna dahil edilen Gökhan Töre, önümüzdeki sezon Hamburg forması giyecek.

Bundesliga ekibi, Michael Mancienne ve Jacopo Sala’dan sonraki üçüncü transferini gerçekleştirdi. 19 yaşındaki başarılı oyuncuyula 2014 yılına kadar sözleşme imzalandı.

Tatilini Almanya’nın Köln kentinde ailesiyle geçiren Gökhan Töre, Hamburg’a geçerek resmi sözleşmeyi imzaladı.

Transferi sonrasında çok heyecanlı olduğunu belirten Gökhan Töre, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, “Hamburg forması giymek için sabırsızlanıyorum. Önemli tarihe sahip bir takıma geldim. Şehri de çok iyi tanıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” dedi.

Genç oyuncunun takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını belirten sportif direktör Frank Arnesen, “Gökhan, çok genç ve önemli yeteneklere sahip bir oyuncu. Sol ayağını çok iyi kullanıyor. Fiziki açıdan da çok iyi bir durumda. Ona gerekli sabrı ve zamanı verirsek, uzun vadede büyük bir kazanç sağlamış oluruz. Gelişimini sürdüreceğine eminim” dedi.

2003-2009 yılları arasında Bayer Leverkusen forması giyen 19 yaşındaki oyuncu, Chelsea’nin yolunu tutmuştu. Gökhan, Belçika maçının kadrosuna da seçilmişti.